728 x 90

ترس رژيم ایران از قیام,

«پازل» و محاصره

-

گردهمایی بزرگ مقاومت ایران در پاریس
گردهمایی بزرگ مقاومت ایران در پاریس
شکست در حلب، جنگ انتخابات در داخل و باتلاق برجام، اینها بیانگر وضعیت رژیم در شرایط کنونی است، ابتدا نگاهی به گوشه‌یی از خبرهایی که این مسأله را بازتاب می‌دهند:
تلویزیون رژیم -24مرداد – نقوی حسینی: «گزارش وزارت‌خارجه از اجرای برجام؛ در بخش تحریمها ایشون اشاره کردن مطابق برجام تحریمها لغو شده، اونچه که در برجام طرف مقابل تعهد داده. اما در میدان عمل تحریمها با مشکلاتی روبه‌روست و آمریکاییها شیطنت می‌کنند، عهد شکنی می‌کنند، موانع تراشی می‌کنند، و این بر خلاف برجام هست» .

محمد جواد لاریجانی تئوریسین شکنجه قضاییه رژیم – 25مرداد: «با توجه به نشانه‌های مبنی بر «استیصال» که از داخل ایران به آمریکا فرستادیم، باید منتظر مجموعه بسیار عظیمی از تحریم‌ها باشیم. وزارت‌خارجه روزگار سختی برای شکایت از آمریکا دارد.. آمریکا به جای رفع تحریمها "آب‌نبات دسته‌دار" داده» (خبرگزاری نیروی تروریستی قدس موسوم به تسنیم25مرداد)

صدیقی امام جمعهٴ خامنه‌ای در تهران- 25مرداد: «متأسفانه برخی مسئولان منتظر برجام در مرحله‌های بعدی هستند. رهبری، بر خلاف عده‌یی که از آمریکا پیروی می‌کنند، با دشمن و غرب مقابله می‌کند» . (سایت حکومتی خبرآنلاین)

خبرگزاری سپاه پاسداران (فارس) - 25مرداد: «آصفری عضو سابق کمیسیون امنیت مجلس ارتجاع: هم در روابط با غرب نتوانستیم گام مناسبی برداریم و هم در روابط با کشورهای حوزه‌ خلیج فارس... وزارت‌خارجه تمام تخم‌مرغ‌های خود را در سبد غرب قرار داد و تمام توان خود را برای پیگیری پرونده هسته‌یی گذاشت که خروجی‌یی برای کشور نداشت» .

خبرگزاری سپاه پاسداران (فارس) - 25مرداد: فواد ایزدی: «برجام امروز پیوست یک سازمان ملل است و اگر ما آن را نقض کنیم تحریم و فشار بیش‌تر می‌شود ولی اگر طرف مقابل آن را نقض کند هیچ اتفاقی نمی‌افتد زیرا آنها حق وتو دارند. شاید ما بتوانیم سیاست‌ها را تغییر دهیم، ولی توانمندی‌های ما تغییر نمی‌کند، برخی‌ها فکر می‌کنند با تغییر سیاست‌ها می‌توانند نگاه طرف مقابل را به خودشان مثبت کنند، قذافی همچنین فکری می‌کرد، ولی الآن به‌خاطر حماقتش زیر خاک است» .

تلویزیون رژیم -25مرداد، آملی لاریجانی: «مجاهدین جزء بزرگترین گروه‌های تروریستی در دنیا بودند، حالا یک جریانی راه افتاده برای تطهیر اونها. جمهوری اسلامی هم در باب امنیت خودش با احدی مسامحه نخواهد کرد» .

حسین شریعتمداری نمایندهٴ خامنه‌ای در کیهان- 25مرداد: «اقدام احمد منتظری در انتشار فایل صوتی پدرش که به‌گونه‌یی یکسویه ضبط شده بود، نمی‌تواند با برخی دیگر از رخدادهای این روزها مخصوصاً با همایش مجاهدین در پاریس بی‌ارتباط باشد. همایش پاریس مجاهدین با حضور ترکی‌فیصل شاهزاده سعودی، برپا شده بود» .

سرمقاله روزنامه حکومتی وطن امروز: مهدی محمدی؛ عضو سابق شورایعالی امنیت ملی رژیم- 25خرداد: ”به یاد بیاورید مدتی قبل دولت فرانسه با لابی سعودی اجازه برگزاری یک همایش بزرگ به مجاهدین داد“. ترکی‌فیصل ”که بسیار به ”محمد‌بن‌سلمان ”نزدیک است در آن همایش شرکت کرد و گفت هدف سعودی براندازی نظام ایران است. بعد از آن، با واسطه‌گری عربستان، سرکرده مجاهدین با محمود عباس ملاقات کرد... در میانه همین اوضاع بود که ناگهان فایلی از حسینعلی منتظری منتشر شد که تلاش می‌کرد نه‌تنها مجاهدین را از جنایاتی که کرده‌اند تطهیر کند بلکه نظام اسلامی را جنایتکار و مستوجب مجازات معرفی کند! آخرین تکه پازل هم‌ ، زمانی هویدا شد که «صالح‌القَلاب» وزیر پیشین فرهنگ اردن - که می‌دانیم بسیار به مجاهدین نزدیک است - در روزنامه الشرق‌الاوسط وابسته به عربستان سعودی مقاله‌یی نوشت... .. چرا به یکباره، استراتژی عملیات نیمه‌سخت مجدداً به صدر راهبردهای ضد‌ایرانی آمریکا بازگشته است؟ در یک ارزیابی سریع و صریح، 2 علت بسیار جدی را می‌توان شناسایی کرد. نخست، همه در غرب منتظر آن هستند که ببینند نتیجه انتخابات 96 در ایران چه خواهد شد. به عبارت دیگر، می‌خواهند ببینند از دل انتخابات 96، سکوی لازم برای پرش به سمت هدف راهبردی «پایان انقلابیگری» در ایران بیرون می‌آید یا نه؟ انتخابات 96 از دید آمریکا شاخصی خواهد بود برای داوری در این باره که آیا جریان انقلابی آن‌قدر ضعیف شده که زمان وارد آوردن ضربه آخر فرا رسیده باشد یا خیر؟

همینطور که در مواضع فوق دیده می‌شود، کارگزاران و رسانه‌های رژیم، حرف از پازلی می‌زنند که در حال تکمیل شدن است و مهره‌ها و رسانه‌های رژیم از هر دو باند در این مورد ابراز نگرانی می‌کنند.

اگر بخواهیم نگرانیهای رژیم را دسته‌بندی کنیم، می‌شود آنها را به سه دسته تقسیم کرد. دسته اول، نگرانی درباره برجام است. همین‌طور که گزارش دوم وزارت‌خارجه رژیم درباره برجام، که دیروز منتشر شد و در آن تأکید کرده، «تحریمها طبق تعهدات لغو شده، اما در میدان عمل با مشکلاتی روبه‌روست» . یا جواد لاریجانی، به‌روشنی می‌گوید به‌خاطر «نشانه‌های استیصال» که باند رفسنجانی فرستاده، «آمریکا به جای رفع تحریمها، آب‌نبات دسته‌دار به ما داده» و «باید منتظر مجموعه بسیار عظیمی از تحریم‌ها باشیم» حرف مشخص رو هم فواد ایزدی، مهرهٴ باند خامنه‌ای زده و گفته اگر همین سیاست برجام را ادامه بدهیم، سرنوشتمان شبیه سرنوشت قذافی است که فکر می‌کرده رابطه با غرب برایش گشایش ایجاد می‌کند ولی الآن «به‌خاطر حماقتش، زیر خاکه!» .

دستهٴ دوم نگرانی‌های رژیم، درباره معضلات منطقه‌یی رژیم است. به عبارت ساده‌تر گیر کردن در باتلاق سوریه. آصفری از مهره‌های نزدیک به خامنه‌ای و عضو سابق مجلس آخوندی گفته «در رابطه با کشورهای حوزه خلیج‌فارس»، نتوانستیم «گام مناسب برداریم» . آخوند صدیقی، امام جمعهٴ نمره موقت خامنه‌ای در تهران خیلی روشن‌تر این بحران را توضیح داده و با اشاره به رفسنجانی و روحانی گفته برخی «منتظر برجام در مرحله‌های بعدی هستن» . مرحله‌های بعدی برجام چیست؟ این را رسانه‌های حکومتی بارها گفته‌اند که عبارت است از زهر منطقه‌یی یعنی به‌طور مشخص عقب‌نشینی از سوریه. البته این نگرانی را خود خامنه‌ای روز یازده مرداد به خوبی بارز کرد، آنجا که گفت مذاکره درباره مسائل منطقه، بنا‌ به تجربه برجام «سمی مهلک» است.

دستهٴ سوم نگرانیهای رژیم، در این روزها، موضوع افشای سند صوتی اظهارات آقای منتظری، درباره قتل‌عام سی هزار مجاهد در سال شصت وهفت است. رسانه‌های حکومتی می‌گویند افشای این سند تکة کنونی یک پازل در کنار بخشهای دیگر آن، از جمله گردهمایی مجاهدین است. آخوند آملی لاریجانی سردژخیم قضاییة خامنه‌ای در تلویزیون رژیم این وحشت را خیلی روباز مطرح کرد و گفت: «یک جریانی راه افتاده» برای تطهیر مجاهدین و این موضوع را با امنیت نظام گره زد و گفت در این مورد مسامحه نمی‌کنیم.

علی القاعده رژیم باید با یک تهدید اصلی روبه‌رو باشد ولی سردمداران رژیم همان‌طورکه فوقا آمد در عرصه‌های مختلف اظهار نگرانی می‌کنند.

در ظاهر رژیم نگرانیهای مختلفی دارد اما واقعیت این است که تمام این نگرانیها، یک ریشهٴ مشترک دارند. ریشه مشترک، نگرانی از سرعت گرفتن رژیم در سراشیب مرحله سرنگونی به‌ویژه بعد از خوردن زهر اتمی است. زهری که مقاومت ایران، با نبرد سی و پنج ساله و افشاگریهای بی‌امان به حلقوم خامنه‌ای و تمامیت رژیم ریخت و امروز بحرانها و نگرانیهای مرگبار مختلف رژیم، ناشی از آن است.

اما سوالی که پیش می‌آید این است که از بحرانهای مختلفی که رژیم را احاطه کرده، کدام یک جنبهٴ تهدید اصلی را برای نظام ولایت‌فقیه دارد؟

تهدید اصلی همانی است که خود سردمداران و رسانه‌های رژیم از آن به‌عنوان یک «پازل خطرناک» اسم می‌برند که بخش اصلی و آخرین قسمتش براندازی نظام با نقش محوری مجاهدین است. یعنی اعتراف و سوز و گداز به‌خاطر نفوذ روزافزون نیروی سرنگون‌کننده‌ رژیم که خودشان می‌گویند مجاهدین هستند. پاسدار شریعتمداری در کیهان خامنه‌ای نوشته که حضور امیر ترکی فیصل و سایر شخصیتهای برجستهٴ سیاسی کشورهای منطقه و جهان در کنار گردهمایی مجاهدین، به‌معنی قرار گرفتن کشورهای منطقه و جهان در کنار خط سرنگونی مجاهدین است. روزنامه حکومتی وطن امروز، از خوابی صحبت می‌کند که برای نظام دیدند و با اشاره به گردهمایی بزرگ مقاومت ایران می‌نویسد: «هدف... براندازی نظام ایران است» . علت این وحشت از مجاهدین هم روشن است. چون درست است که برجام و باتلاق سوریه و انزوای جهانی و سایر بحرانها، برای رژیم کمرشکن هستند؛ اما اگر نباشد نیرویی که این بحرانها را به سمت خط سرنگونی رژیم سمت و جهت بدهد، اینها به خودی خود، برای رژیم خطر سرنگونی ندارند. مثل مشتی برادهٴ آهن که تا وقتی یک آهن ربا زیر آنها قرار نگیرد، در هم ریخته و بی‌اثر هستند، پس آن تهدید اصلی، همان نیروی سرنگون کننده، یعنی مجاهدین و مقاومت ایران است. پس باید گفت رژیم هم در محاصره بحرانها قرار دارد و هم این بحرانها مثل همان براده‌های آهن توسط آهن ربای قوی شکل و سمت و سوی سرنگونی می‌گیرند. پازلی هم که این قدر از آن ابراز وحشت می‌کنند در واقع عملکرد همین قطب بسیار قوی مقاومت در صحنه‌های داخلی و بین‌المللی است.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/29e54ca8-7aef-40e3-9f16-6d99f99dd11a"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات