جولیو ترتزی وزیر خارجه پیشین ایتالیا از سوی هیأت ایتالیایی شرکت کننده در گردهمایی بزرگ مقاومت ایران در پاریس، طی نامهیی به وزیر خارجه بلژیک حمایت خود را از اقدام صورت گرفته مبنی بر فاصله گرفتن از سیاست مماشات در مقابل رژیم ایران اعلام و قدردانی خود را از انجام تحقیقاتی که منجر به کشف سوءقصد تروریستی علیه گردهمایی پاریس شد ابراز داشت.
توطئه تروریستی رژیم ایران در گردهمایی مقاومت ایران - دستگیری دیپلمات تروریست ایران
در گردهمایی پاریس هیأتی متشکل از بیش از ۲۰تن از پارلمانترها، اعضای شورای استان، شهرداران و فعالان حقوقبشر ایتالیایی که بسیاری از آنها در حزب رادیکال و انجمن به قابیل دست نزنید عضو هستند و یک هیأت قوی ایتالیایی به ریاست جولیو ترتزی وزیر خارجه پیشین ایتالیا حضور داشتند.
در جریان تحقیقات مربوط به سوءقصد تروریستی علیه این گردهمایی، اسدالله اسدی یک دیپلمات رژیم ایران که مشخص شد عضو سرویسهای مخفی در سفارت این رژیم در وین بوده دستگیر شد او مغز متفکر حمله بوده است.
افشای طرحها و توطئههای رژیم ایران در آلبانی، آلمان و آمریکا توسط مقاومت ایران
از ماهها قبل مقاومت ایران طرحها، برنامهها و عملیات گسترده آخوندهای حاکم بر ایران علیه مقاومت ایران در آلبانی، آلمان و آمریکا را افشا کرده بود. امروز تحقیقات نشان میدهد که رژیم ایران درگیر این اقدامات تروریستی بوده است.
بازبینی حضور ماموران وزارت اطلاعات در سفارتهای رژیم ایران
مماشات هرگز شیوه درست برخورد با رژیمهای مستبد نبوده است. به این خاطر بایستی اروپا سیاست خود را در رابطه با ایران را مورد بازبینی قرار دهد و از طرفی بازبینی حضور مأموران وزارت اطلاعات رژیم ایران و نیروی قدس در سفارت رژیم در رم ضروری و فوری است.
نامه ۲۳تن از نمایندگان پارلمان اروپا به آنگلا مرکل صدراعظم آلمان:
اسدالله اسدی دیپلمات تروریست رژیم ایران باید به بلژیک فرستاده شود تا هر چه سریعتر در مقابل عدالت قرار بگیرد
خانم آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان
همانطور که میدانید پلیس آلمان، اسدالله اسدی، دیپلمات رژیم ایران را دستگیر کرده است. بهگفته دفتر دادستانی بلژیک، او در رابطه با طرح تروریستی برای بمبگذاری گردهمایی مخالفان دموکراتیک ایران در روز ۳۰ژوئن در پاریس دستگیر شده است. اسدی که در سفارت رژیم ایران در وین مستقر بوده و پس از تحویل دادن بمب به دو مأمور در لوکزامبورگ در نزدیکی آشافنبورگ (آلمان) در مسیر اتریش دستگیر شد.
درخواست بلژیک از آلمان برای استرداد اسدالله اسدی به بلژیک
دولت بلژیک بهطور علنی از آلمان برای استرداد اسدی به بلژیک درخواست داده است.
ما اکنون اطلاعات قابل اطمینانی دریافت کردهایم که رژیم ایران از طریق فشار آوردن برای نجات دیپلمات خود که تحت حکم بازداشت اروپایی بهعلت مشکوک بودن به تروریسم نگه داشته شده است، با برگرداندن او به اتریش که در آنجا مصونیت دیپلماتیک داشت، در تلاش است تا جلوی اجرای عدالت را بگیرد.
بخشی از افشاگری جدید مقاومت ایران درباره طرح تروریستی رژیم آخوندی در پاریس – ۲۱تیر۹۷
بر اساس اطلاعات موثق از درون رژیم، این اقدام تروریستی ماهها پیش توسط ولیفقیه، رئیس جمهور، وزیران خارجه و اطلاعات، دبیر شورای عالی امنیت، سرکردگان سپاه، نیروی قدس و سازمان اطلاعات سپاه و معاون امنیتی-سیاسی دفتر خامنهای تصمیمگیری شد و اجرای آن بهعهده وزارت اطلاعات و اسدالله اسدی، رئیس ایستگاه اطلاعات در اتریش گذاشته شد. از چند سال پیش ایستگاه وزارت اطلاعات در اتریش به هماهنگکننده ایستگاههای اطلاعات در اروپا تبدیل شده است.
اسدی از مأموران با سابقه وزارت اطلاعات است که از ۱۳۹۳ تحت پوش کنسول سوم در اتاق شماره ۲۰۰در طبقه سوم سفارت مستقر شد. مسئولیت اصلی او جاسوسی و توطئه علیه مجاهدین بود و در همین رابطه به کشورهای مختلف اروپایی رفت و آمد میکرد. قبل از اسدی، مصطفی رودکی، مسئول ایستگاه اطلاعاتی اتریش بود. رودکی ابتدا به تهران منتقل شد و سپس از سال ۹۶در سفارت رژیم در تیرانا مستقر شد تا به توطئه و جاسوسی علیه مجاهدین در آلبانی بپردازد.
رژیم آخوندی که از عواقب افشای عملیات تروریستی علیه انبوه شهروندان بیگناه به وحشت افتاده و نگران لو رفتن دیگر تروریستهایش است، درصدد است با تهدید، شانتاژ و امتیاز دادن، اسدی را به اتریش مسترد و از آنجا به ایران منتقل کند. این در حالیست که این دیپلمات تروریست در آمادهسازی برای جنایت علیه بشریت در قلب اروپا فعال بوده و آن را هدایت میکرده است.
روحانی و ظریف هفته گذشته حین دیدار از اتریش، با وزیر دفاع سابق اتریش که از سالها قبل ارتباطات بسیار فعال و نزدیکی با رژیم آخوندی داشته است، ملاقات کردند تا جلودار تلاش برای آزادی اسدی شوند. وزارتخارجه رژیم در گزارشهای درونی خود مدعی است دولت اتریش مایل است این پرونده به سرعت بسته شود و امکانات خود را به همین منظور به کار میاندازد.
مقاومت ایران نسبت به تلاشهای رژیم برای منحرف کردن تحقیقات و به دربردن دیپلمات تروریستها، بهطور مشخص اسدی، هشدار میدهد و خواهان تعطیلی سفارتخانهها و نمایندگیهای رژیم و اخراج دیپلمات تروریستها و مأموران اطلاعات و نیروی قدس است. این منطبق با تصمیم شورای اتحادیه اروپا در ۲۹آوریل ۱۹۹۷است که مقرر کرد مزدوران و مأموران اطلاعاتی و امنیتی آخوندها از کشورهای عضو اخراج شوند و به کسی از این مأموران اجازه ورود به کشورهای عضو اتحادیه اروپا داده نشود.
مقاومت ایران همچنین بر ضرورت افشا و انتشار تمام جزییات پرونده حمله تروریستی علیه گردهمایی بزرگ ایرانیان تأکید دارد. اطلاع افکار عمومی از این جزییات لازمه تأمین امنیت مخالفان و پناهندگان ایران بهطور خاص و امنیت اروپا بهطور عام است.
تحقیقات پیچیده در مورد توطئه تروریستی در پاریس
در رابطه با توطئه بمبگذاری در گردهمایی اپوزیسیون ایران که گستره آن حداقل ۵کشور را در بر میگیرد، تحقیقات پیچیدهای در اواخر ژوئن شروع شد، هم زمان با دستگیری یک زوج بلژیکی ایرانی تبار در مرز لوگزامبورگ توسط پلیس بلژیک، بهخاطر داشتن ۵۰۰گرم مواد انفجاری TATP که یک ماده قدرتمند انفجاری دستساز و مورد علاقه گروههای تروریستی میباشد.
گفته میشود این زوج که مأموران تحقیق، آنها را اهل انترپ Antwerp معرفی کردهاند، در حال بازگشت از یک ملاقات با اسدالله اسدی در لوگزامبورگ بودند. او یک دیپلمات ایرانی میباشد که مأموران تحقیق آلمانی میگویند یک عامل اطلاعاتی است که از سال ۲۰۰۴تحت پوش در وین زندگی میکرده است و کسی است که ماموریتش « قبل از هر چیز شامل آن است که گروههای اپوزیسیون در داخل و خارج از کشور را بهشدت تحت نظر گرفته و با آنها مقابله کند».
مأموران تحقیق آلمان میگویند که او مواد انفجاری را برای این زوج تهیه کرده و دستور حمله مزبور به گردهمایی اپوزیسیون ایران را داده است. وی که ظاهراً در حال بازگشت به اتریش بود در آلمان دستگیر شد.
تحقیقات و همکاری ۵کشور اروپایی
یک مقام پلیس بلژیک ابعاد تحقیقات را برای باز فید نیوز (Buzz Feed News) مورد تأیید قرار داد. این مقام که مجاز به صحبت کردن علنی در مورد پروندههای فعال جنایی نبود گفت، « این تحقیقات پیچیدهای است که در آن آژانسهای زیادی مجبورند از نزدیک با هم کار کنند. ملاقاتی در لوگزامبورگ صورت گرفت که تحت مراقبت بود و همه بهسرعت در کنار هم کار کردند تا این بمب را کشف کرده و اسدی را دستگیر کنند. بهنظر میرسد که رژیم ایران امیدوار بود که چنین بمبگذاری یک مسأله داخلی مجاهدین خلق بهنظر برسد، و این البته تئوری محتملی بود به جز اینکه ما نفر آنها (دیپلمات تروریست رژیم ایران) را در حین عمل دستگیر کردیم».
این مقام گفت که پلیس و سرویسهای اطلاعاتی از بلژیک و آلمان و فرانسه و لوگزامبورگ و آلبانی جایی که مجاهدین خلق حضور گستردهای دارد در این تحقیقات درگیر بودند.
بعد از مجموعهیی از افشاگریهای علنی علیه رژیم ایران که مخالفانش در اروپا را با مجموعهیی از بمبگذاریها و سوقصدها در سراسر دهه ۱۹۸۰ و ۱۹۹۰ هدف قرار میداد، سرویسهای اطلاعاتی اروپای غربی دست به اقدامات شدیدی زدند.و از آن پس بنا بهگفته سه مقام اطلاعاتی و پلیس در کشورهای اتحادیه اروپا، ایران بهطور عام، از رویارویی خشونتآمیز با فعالان ضد رژیم در اروپای غربی خودداری میکرد.
مطالب مرتبط: