728 x 90

مذاكرات هسته اي,اختلافات سیاسی در ایران,

پاسخ به سه سؤال در جلسه غیرعلنی مجلس ارتجاع توسط ظریف

-

ظریف و مجلس ارتجاع
ظریف و مجلس ارتجاع
ظریف وزیر خارجه آخوندها در جلسه غیرعلنی روز سه‌شنبه 18فروردین مجلس ارتجاع به سه سؤال طرح شده پاسخ داد و تأکید کرد که همه تحریمهای بین‌المللی یک جا لغو می‌شود حسین محمدزاده عضو مجلس ارتجاع گفت که تیم کمیسیون امنیت مجلس آخوندها سه سؤال از ظریف کرده‌اند و او هم جوابها را داده است. اولین سؤال این بوده که آیا تیم مذاکره‌کننده به آمریکا و سیاستهای این کشور اعتماد دارد یا خیر، گفت: ظریف در پاسخ به این سؤال به‌صراحت گفت: ما اصلاً به سیاستهای آمریکا اعتماد نداریم.
یکی دیگر از سؤالات اعضای کمیسیون امنیت مجلس ارتجاع پیرامون موضوع توسعه نظارتها بر فعالیتهای هسته‌یی رژیم در بیانیه لوزان بود که ظریف در پاسخ به این سؤال نظارتهای بیشتر بر فعالیتهای هسته‌یی را رد کرد و گفت: ما اجازه نظارت بیشتری را ندادیم، مگر در چارچوبهای مدون و متقنی که وجود دارد.
سوال سوم این بود که آیا طرف مقابل در زمانی که تفاهم‌نامه اجرایی شود به اجرای مفاد آن پایبند است یا خیر، که ظریف گفته: ما کاری را انجام می‌دهیم که برابر مفاد بیانیه باشد که بر اساس آن قرار شده در بدو اجرا، یک قطعنامه توسط سازمان ملل و شورای امنیت صادر شود و 6 قطعنامه قبلی ابطال شود.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/28a0a193-42ec-4307-ac8a-ebde1f6e7656"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات