728 x 90

اخبار اعتراضى,

۴رشته اعتراض و اعتصاب در تهران و کرج

-

 -
-
تهران ـ اعتصاب کارکنان و مغازه‌داران علاءالدین تهران (خبر تکمیلی)

از ساعت 9 صبح روز چهارشنبه 6 مرداد 1395 در ادامه اعتراضات کسبه هنگام ضبط و جمع‌آوری موبایل ها، کسبه بازار علاءالدین تهران، طبق اعلام روز گذشته به رسانه‌ها، مغازه‌های خود را باز نکردند.
چندین مغازه در بازار چارسو نیز که با مصادرة انبارهایشان روبه‌رو شده‌اند نیز به جمع اعتصاب کننده‌ها پیوستند. و دیگر مغازه‌ها نیز به نشانه مقابله با این اقدامات چپاول گرایانه مزدوران حکومتی، گوشیهای آیفون جدیدی وارد مغازه‌های خود کردند. یکی از کسبه این بازار گفت بسیاری از این مغازه‌داران با سازمان تعزیرات حکومتی تماس گرفته‌اند و برخی نیز به این سازمان مراجعه کرده‌اند، اما کارکنان این سازمان اعلام داشتند که از تمام این اقدامات بی‌خبر بوده‌اند و هیچگونه برنامه‌ای برای یورش به صنف موبایل و دیگر بازارهای دیجیتال نداشته‌اند و تنها به صنف خوراکی و غذایی و دارویی وارد شده و این اقدامات، به نام آنها و توسط نهادهای نظامی صورت گرفته است!

اعتصاب در این بازار هم‌چنان ادامه دارد و مغازه‌ها تعطیل است.

تهران –دومین روز تجمع مال باختگان ثامن‌الحجج مقابل سازمان صدا و سیمای رژیم
 


ساعت 9، صبح روز چهارشنبه 6 مرداد 95 جمعی از مال باختگان مؤسسه غیرقانونی ثامن‌الحجج با حضور در مقابل سازمان صدا و سیما در خیابان ولیعصر تهران، برای دومین روز متوالی تجمع اعتراضی بر‌پا کردند که بار دیگر با برخورد نیروی انتظامی مواجه شدند. روز گذشته نیز تجمعی از سوی این مال باخته‌ها صورت گرفته بود که با حضور نیروی انتظامی و دستگیری 2 تن از این تجمع کننده‌ها روبه‌رو شد.
 


علت اعتراض مال باخته‌ها، تناقض در حرفهای رؤسای بانک مرکزی و پنهان کاریهای سازمان صدا و سیما بوده که به غیرقانونی بودن مؤسسه ثامن‌الحجج اذعان کرده بودند، اما تبلیغات این مؤسسه را در تلویزیون داخلی کشور پخش می‌کردند و حالا هیچگونه تبلیغ منفی و گزارشی از آخرین وضعیت این مؤسسه، پخش نمی‌کنند!

تهران - تعطیلی 2 چاپخانه در تهران و بیکاری بیش از 80 پرسنل

صبح روز چهارشنبه 6 مرداد 1395، چاپخانه‌های "ولی عصر" و "اروند" در خیابان انقلاب تهران، اعلام ورشکستگی کرده و درب چاپخانه را بستند. این اقدام آنها باعث بیکاری دهها تن از پرسنل این صنعت شد.

به گزارش یکی از کارکنان چاپخانه، حمایت نکردن دولت از صنعت چاپ، نداشتن بیمه و ندادن وام به چاپخانه‌ها، افزایش میزان مالیات که نزدیک به 2 سال است با اعتراض آنها مواجه شده، گرانی قیمت کاغذ و کاهش صرفه اقتصادی برای ناشران و مراکز که قصد چاپ کارهای خود را دارند، همه و همه دلایلی است که این چاپخانه‌ها را در بحران مالی قرار داده و نه تنها آنها، بلکه بسیاری از چاپخانه‌های دیگر را به مرز ورشکستگی رسانده است.

کارکنان این چاپخانه حدود 3 ماه حقوق پرداخت نشده طلب دارند.

کرج - یورش تعزیرات به داروخانه‌ها و بیرون راندن مزدوران توسط مردم

صبح روز چهارشنبه 6 مرداد 95 ساعت 10، عده‌یی از مأموران سازمان تعزیرات جهت اخاذی از مردم به چندین داروخانه در کرج یورش بردند. مزدوران هنگام پلمپ 2 داروخانه با اعتراض های مردمی و درگیری مردم مواجه شدند.


جرقه اعتراضات مردمی در داروخانه دی با برخورد سرکوبگرانه یکی از مأموران نیروی انتظامی با یک خانم سالخورده شروع شد که به بیرون راندن مأمور از داروخانه توسط مردم حاضر انجامید و حتی تهدیدهای مأموران مبنی بر دستگیری هم تأثیر نداشته و به‌دلیل ازدیاد جمعیت مردم، مأموران جرأت اقدامی علیه مردم نداشتند.

علت این تهاجم وحشیانه و صدور مجوز پلمپ برای این داروخانه معروف، استفاده از داروهای خارجی بوده که پروانه بهداشت داشته‌اند و این داروها با مجوز وزارت بهداشت وارد داروخانه‌ها شدند و این ناهماهنگی در سازمانهای حکومتی، باعث تعجب مالکان داروخانه‌ها شده است.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/1a4d802c-16b6-41f9-b6ee-ad24c31d2117"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات