728 x 90

برنامه آمریکا برای کاهش بیشتر صادرات نفت رژیم ایران

برنامه آمریکا برای کاهش بیشتر صادرات نفت رژیم ایران
برنامه آمریکا برای کاهش بیشتر صادرات نفت رژیم ایران

دو منبع آگاه درباره سیاست‌های تحریمی دولت آمریکا علیه رژیم ایران روز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۹۷ از اعمال فشار بیشتر آمریکا به آن دسته از کشورهایی خبر داده‌اند که هم‌چنان از رژیم ایران نفت خریداری می‌کنند.

خبرگزاری رویترز در گزارشی که روز پنجشنبه از واشنگتن منتشر کرده، از تشدید فشار آمریکا در زمینه معاملات نفتی با رژیم ایران خبر داده است.

آمریکا از هشت کشوری که از معافیت موقت مجازات‌های پیش‌بینی شده برای خرید نفت از رژیم ایران برخوردار هستند، درخواست کرده است که میزان خرید نفت خود را از این رژیم بار دیگر کاهش دهند.

هدف آمریکا، کاهش صادرات نفت خام ایران به زیر یک میلیون بشکه در روز اعلام شده است.

رئیس‌جمهوری آمریکا اعلام کرده است که این کشور با دنبال کردن سیاست تحریمی‌ خود علیه رژیم ایران این هدف را دنبال می‌کند تا عواید ارزی این رژیم از قبل صادرات نفت را کاهش دهد.

همچنین آمریکا تأکید کرده است که این تحریم‌ها مادام آن که رژیم ایران به برنامه هسته‌یی خود پایان ندهد و دست از فعالیت‌های مخرب خود در خاورمیانه نکشد، ادامه خواهند داشت.

در ضمن آمریکا تصمیم دارد معافیت هشت کشور وارد کننده نفت خام ایران را به‌طور مشروط تمدید کند. شرطی که آمریکا برای تمدید این معافیتها قائل شده، کاهش مجدد میزان خرید نفت این کشورها از رژیم ایران اعلام شده است.

در این حالت، دو کشور چین و هند، خریداران اصلی نفت خام رژیم ایران، می‌توانند پس از پایان دوره معافیت شش‌ماهه جاری، هم‌چنان به خرید نفت از این رژیم ادامه دهند.

علاوه بر این آمریکا از این کشورها درخواست کرده است که میزان خرید نفت خام خود از رژیم ایران را مجموعاً بیش از ۲۵۰هزار بشکه در روز کاهش دهند. به این ترتیب، میزان صادرات نفت خام ایران از ماه مه به بعد به کمتر از یک میلیون بشکه در روز خواهد رسید.

 

بیشتر بخوانید

 

رویترز: شکست تلاشهای رژیم ایران برای قاچاق نفت با نفتکشهای خارجی

 

خبرگزاری رویترز روز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۹۷ فاش کرد رژیم ایران به شکل پنهانی در حال جستجو برای نفتکش‌های خارجی دست دوم است تا آنها را با ناوگان کشتیرانی کهنه خود برای صادرات نفت جایگزین کند.

رویترز می‌نویسد تجهیزات فنی برای ردیابی کشتی‌ها پیشرفت زیادی داشته و آمریکا نیز به‌دقت صادرات نفت ایران و شبکه‌هایی را که به جمهوری اسلامی کمک می‌کنند زیر نظر دارد.

این گزارش به‌ نقل از کارشناسان می‌نویسد که نفتکش‌های بزرگ از دریافت و انتقال نفت ایران اجتناب می‌کنند و حتی چین نیز در تلاش است تا تحریم‌های آمریکا را به‌دقت مراعات کند.

بر اساس گفته‌ منابع صنعتی از زمان خروج آمریکا از برجام در اردیبهشت ماه، مذاکرات ایران با کره جنوبی برای خرید ۱۰نفتکش به بن‌بست خورده است.

پاناما هم حداقل ۲۱نفتکش ایرانی را که با پرچم این کشور در آب‌های بین‌المللی تردد می‌کردند از لیست ثبت کشتی‌ها خارج کرده است و ایران تلاش می‌کند پرچم کشورهای دیگر مانند ویتنام را جایگزین پاناما کند.

البته رویترز با استناد به منابعی نوشته است که احتمالاً بیش از ۶۰کشتی ایرانی شامل نفتکش‌ها در پاناما ثبت شده بودند.

بر اساس تحریم‌های آمریکا، ارائه خدمات بیمه و بندری به نفتکش‌های ایران با محدودیت مواجه است. رژیم ایران برای فرار از این تحریم‌ها، بخشی از نفتکش‌های خود را در خارج ثبت کرده که با پرچم دیگر کشورها تردد می‌کنند، موضوعی که چندی است در رسانه‌ها نیز مطرح می‌شود و اخیراً آمریکا اعلام کرد که پاناما دیگر اجازه استفاده پرچم این کشور برای نفتکش‌های ایرانی را نمی‌دهد.

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/16e966de-f784-4fea-8176-62d90dcfd519"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات