728 x 90

اختلاس در ایران,

بابک زنجانی از پشت به سپاه و احمدی‌نژاد خنجر می زند

-

بابک زنجانی -اختلاس و دزدی نجومی از جیب ملت ایران
بابک زنجانی -اختلاس و دزدی نجومی از جیب ملت ایران
بابک زنجانی در هماهنگی و ارتباط با هردو باند رژیم و سران آن از جمله رفسنجانی، آخوند محمد خاتمی، احمدی‌نژاد، و آخوند حسن روحانی و همچنین نهادهای سرکوب رژیم به‌ویژه سپاه پاسداران حجم سرسام آوری از اموال مردم ایران را غارت کرده است.
هماهنگی و ارتباط زنجانی با سران رژیم تاحدی نزدیک بوده است که به گفته خودش به‌عنوان کار آفرین برتر از هاشمی رفسنجانی و آخوند محمد خاتمی جایزه هم دریافت کرده است.
 
اکنون که وی در جریان جنگ و جدالهای درونی رژیم زندانی شده است، با نوشتن نامه‌هایی از زندان گوشه‌یی از چپاول و غارت سران و نهادهای رژیم را در همدستی با خودش افشا کرده است.
آخرین مورد از نامه‌های او نامه به نمایندگان مجلس رژیم آخوندی است .
 
روزنامه حکومتی قانون 25مهر 94 به‌نقل از باشگاه خبرنگاران رژیم به بخشی از نامه بابک زنجانی به نمایندگان مجلس اشاره کرده که در آن زنجانی می‌نویسد: ”آقایان من به قرارگاه خاتم‌الانبیاء سپاه بیش از ۲۰۰ میلیون یورو پول قرض دادم و ٢ سال طول کشید تا آن را پس گرفتم و کماکان ٣٠ میلیون یورو طلبکارم “
پیش از این نیز بابک زنجانی در گفتگوی مفصلی با هفته‌نامه آسمان در هفته اول دی 92 ضمن اشاره به روند میلیاردر شدن خودش به همکاری نزدیک با سران و نهادهای رژیم مانند وزارت اطلاعات و سپاه پاسداران و... اشاره کرده بود.
 
همچنین به‌نوشته روزنامه شرق 10مرداد94 امیرعباس سلطانی، رئیس کمیته پیگیری پرونده زنجانی در مجلس رژیم خبر از نامه وی به نمایندگان مجلس داده است، نامه‌یی که در ١٣ تیر ١٣٩٤ نوشته شده بود و در آن به ارتباط و هماهنگی وی با دولت احمدی‌نژاد نیز اعتراف شده است.

 

ابراهیم نکو، نماینده رباط‌کریم در مجلس رژیم در مردادماه امسال درباره محتوای این نامه گفته است: «آنچه درباره محتوای این نامه می‌توانم بگویم این است که بابک زنجانی احتمالاً خودش را به‌عنوان یک فرد تأثیرگذار در مسائل و مباحثی می‌داند که در دولت احمدی‌نژاد رخ داده است یعنی به خیال خودش در آن زمان به نفع دولت و کشور عمل کرده است. در این نامه گفته است که بر اساس تصمیم‌گیریهای خودش یک سری کارها را انجام نداده است بلکه این کارها را با نظر مساعد برخی دولتمردان نهم و دهم انجام داده و حتماً توجیه کرده است که در بعضی مسائل اقتصادی و پرونده‌ها حتی به‌عنوان ناجی هم حضور یافته است».
چپاول اموال مردم توسط سپاه ضد‌مردمی از طریق ارتباط با بابک زنجانی در حالی است که این نهاد ضدخلقی حضوری گسترده در اقتصاد کشور دارد و درآمدهای نجومی از طریق قراردادها و پروژه‌هایی هم‌چون جاده‌سازی و سد سازی به جیب می‌زند، به‌نحوی که بعضی از کارشناسان از این نهاد ضد‌مردمی به‌عنوان دروازه‌بان اقتصاد رژیم آخوندی یاد می‌کنند.

 

قرارگاه خاتم الانبیای سپاه که بابک زنجانی اعتراف می‌کند با آن ارتباط داشته و پول به آن قرض داده است! به‌عنوان یک نهاد چپاول و بی‌رقیب هم‌اکنون براقتصاد کشور چنگ انداخته و برآن حکمروایی می‌کند.
 
این نهاد ضدمردمی همچنین از سهامداران بزرگ بازار بورس اوراق بهادار به شمارمی‌رود.
اسحاق جهانگیری معاون آخوند حسن روحانی گفته است ۷۰ هزار میلیارد تومان از مهمترین طرحهای اقتصادی کشور در اختیار قرارگاه خاتم الانبیاء یا در اصل سران سپاه پاسداران گذاشته شده و از این پس بهره‌برداری گسترده از صنایع معدنی کشور به‌عنوان جایگزین نفت نیز در دستور کار نهادهای اقتصادی سپاه قرار گرفته است.

 

پاسدار حسن ذوالقدر نیا در آذرماه سال 1387 به روزنامه حکومتی صبح صادق، ارگان سپاه پاسداران گفته است ”عرصه‌های فعالیت قرارگاه شامل؛ سد و بند، شبکه آبیاری، احداث خطوط آب، گاز، ابنیه، تونل، سازه‌های زیرزمینی، بندر، مخازن و تصفیه خانه‌ها، صنایع بالادستی نفت، سازه‌های دریایی شناور، اسکله و صنایع کشاورزی و... می‌شود. در واقع هر عرصه‌ای که بشود نام برد، قرارگاه پروژه اجرا کرده است. البته عرصه‌های نفت و پتروشیمی از جمله عرصه‌های جدیدی است که این قرارگاه وارد شده است. بنابراین قرارگاه بیش از دو هزار پروژه را به اتمام رسانده و بیش از یک‌هزار پروژه را نیز در اختیار دارد که در حال انجام است“.

 

به نوشته روزنامه حکومتی شرق 11شهریور94 پاسدار محمدعلی جعفری فرمانده سپاه ضمن دفاع از فعالیتهای اقتصادی سپاه آن را «‌کمک به دولت» توصیف کرده است.
 
آخوند حسن روحانی در بیستمین مجمع سراسری فرماندهان سپاه گفت: «شایعاتی که راجع به سپاه مطرح می‌شود اصلاً قبول ندارم، می‌خواهند سپاه را رقیب مردم قرار دهند اما سپاه رقیب مردم و بخش خصوصی نیست و پیمانکاری مثل پیمانکاران معمولی نیست و نبوده است. سپاه امروز باید پروژه‌های مهمی که بخش خصوصی توان آن را ندارد برعهده بگیرد» و در شرایطی که «اقتصاد ما هدف قرار گرفته است سپاه باید وارد عمل شود و سه چهار پروژه بزرگ ملی را برعهده بگیرد». (روزنامه آرمان27شهریور92)

 

اکنون این تنها مردم ایران نیستند که که سپاه را غارتگر و دزد و به تعبیر آخوند روحانی ”رقیب بخش خصوصی“ ! و... می‌دانند، بلکه بابک زنجانی یکی از همدستان سپاه در چپاول اموال مردم ایران نیز اعتراف می‌کند که هماهنگی با این نهاد ضدخلقی برای چپاول در حد بالایی برقرار بوده است.

 

اکنون بابک زنجانی با اعتراف به ارتباط تنگاتنگ با دولت احمدی‌نژاد و سپاه سرکوبگر، برای سبک کردن پرونده خودش هم که شده به دوستان غارتگرش از پشت خنجر می‌زند ورسماً پای آنها را به وسط می‌کشد. البته با ارتباطی که وی با همه سران رژیم در این فساد بزرگداشته است می‌توان در انتظار به میان کشیده شدن پای مهره‌های دیگری از رژیم در آینده‌ای نزدیک در این پرونده بود.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/16ba418a-0439-4d50-983a-18929642a212"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات