728 x 90

مذاكرات هسته اي,اخبار امريكا,

۴۶سناتور آمریکایی: هر توافق هسته‌یی با رژیم ایران باید به تأیید کنگره برسد

-

سنای آمریکا
سنای آمریکا
46 سناتور جمهوریخواه در نامه سرگشاده خطاب به سران رژیم ایران گفته‌اند که هر گونه توافقی که میان این رژیم و باراک اوباما رئیس‌جمهور آمریکا منعقد شود پس از اتمام دوره ریاست‌جمهوری اوباما ارزش نخواهد داشت.
به گزارش خبرگزاری بلومبرگ در این نامه نمایندگان جمهوریخواه گفته‌اند هر گونه توافقی اگر به تأیید گنگره نرسد تنها توافق اجرایی است و رئیس‌جمهور آمریکا یا اعضای کنگره آتی می‌توانند مفاد آن را تغییر دهند.
در روز هشتم اسفند ماه سنای آمریکا اعلام کرد کاخ سفید موظف است هر گونه توافق احتمالی را برای تأیید یا رد به کنگره بفرستد و کاخ سفید نیز در جواب گفت چنین طرحی را وتو خواهد کرد.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/12b96138-6db3-4b9f-8962-dc283f004241"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات