728 x 90

-

رشد صعودی بودجه رژیم، در دستگاه سرکوب و کشتار

-

دستگاه سرکوب و کشتار آخوندها
دستگاه سرکوب و کشتار آخوندها
رادیو آلمان در مورد افزایش بودجه‌ی نظامی-امنیتی رژیم آخوندی گزارش داد:
درهم‌تنیدگی دستگاه نظامی و ایدئولوژیک در بودجه‌‌بندی سال آینده کاملا هویداست. به‌عنوان مثال به بسیج، هم از طریق بودجه نظامی پول داده می‌شود، هم از بودجه آموزش و پرورش.
سهم دستگاه نظامی و امنیتی از بودجه رشد چشمگیری دارد.

رایو آلمان می‌افزاید: بودجه سال آینده ایران در شرایطی در مجلس مورد بررسی قرار می‌گیرد که امکان نظردهی درباره‌ی آن در رسانه‌های داخلی به شدت محدود شده است. استادان اقتصاد، که در دوره‌ی ریاست احمدی‌نژاد کوشش کردند خطاها در بودجه‌بندی و هدایت اقتصادی کشور را به دولت تذکر دهند، دیگر مهر سکوت بر لب نهاده‌اند.
 
در ادامه گزارش رادیو المان در مورد بودجه رژیم آمده است: مجموع بودجه‌ی علنی نهادهای نظامی از ۱۱ هزارو ۲۵۰ میلیارد تومان در سال ۱۳۸۸به ۱۴ هزارو ۷۵۳ میلیارد تومان در سال ۱۳۸۹ افزایش یافته است. نهادهای نظامی و امنیتی معمولا دارای یک بودجه‌ی مخفی نیز هستند.
رادیو المان می‌افزاید: بودجه پیشنهادی برای سپاه پاسداران از ۴ هزارو ۸۵۰ میلیارد تومان در سال ۱۳۸۸ با ۲۰ درصد افزایش معادل ۹۷۵ میلیارد تومان به ۵ هزارو ۸۲۵ میلیارد تومان در سال ۸۹ افزایش یافته است. وزارت دفاع نیز سال آینده بودجه‌ی بیشتری دریافت می‌کند. (در مجموع بودجه نهادهای نظامی بیشترین افزایش بودجه از آن وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح است.)

به گزارش رادیو آلمان، سازمان انرژی اتمی رژیم نیز که اساسا زیر کنترل نهادهای نظامی و امنیتی است، سال آینده بودجه‌ی بیشتری دریافت می‌کند. سهم این سازمان حدود ۳۷۷ میلیارد تومان است که حدود ۴۰ درصد از بودجه وزارت صنایع و معادن بیشتر است
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/0fc1bd36-fce3-4d43-9d35-c659da1a94b7"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات