اعتراض و اعتصاب زنان زندانی سیاسی درقرچک
و اعتراضات زندانیان سیاسی در اوین
نسبت به وضعیت غیرانسانی در زندان قرچک ورامین
و شکنجه و آزار هر چه بیشتر زنان
همزمان با اعتراض و اعتصاب ۱۹تن از زنان زندانی سیاسی، در شکنجهگاه قرچک در روزهای دوشنبه و سهشنبه هفتم و هشتم مهر نسبت به وضعیت ضدانسانی این زندان، جمعی از زندانیان سیاسی در اوین نیز در اعتراض به وضعیت وخیم زنان زندانی در قرچک، در بعدازظهر دوشنبه ۷مهر، در هواخوری بند ۷ اوین تحصن کردند.
این تحصن در ادامه اعتراضی شکل گرفت که روز یکشنبه با تجمع زندانیان در دفتر محمودی رئیس جنایتکار بند ۷ انجام شده بود.
خواسته زندانیان سیاسی در قرچک و اوین بازگرداندن زنان زندانی سیاسی، از شکنجهگاه قرچک و همچنین آزادی زنان فوقالعاده بیمار است.
از سوی دیگر تعدادی از زنان زندانی سیاسی که پس از جانباختن سمیه رشیدی اقدام به شعار و اعتراض در زندان قرچک کرده بودند، بهصورت تنبیهی چند نوبت از ملاقات با خانوادههایشان محروم شدهاند.