728 x 90

ایتالیا؛ مصاحبه‌های شخصیتهای شهر کونئو با سیمای آزادی

کلائودیا کارلی، لانزو روجرو، داریو لیگوآ
کلائودیا کارلی، لانزو روجرو، داریو لیگوآ

ایتالیا

مصاحبه‌های شخصیتهای شهر کونئو با سیمای آزادی

 

 کلائودیا کارلی – رئیس گروه حزب دموکرات در شهرداری کونئو

  • ایستادن در کنار مقاومت ایران برای ما و برای شهر کونئو یک افتخار است و ما شانه به‌شانه این مقاومت به نبرد ادامه می‌دهیم.

اهمیت برنامه‌ها و گردهمایی‌ها در روشنگری و بازتاب واقعیت‌هاست؛ این‌که آشکار شود در جریان این سرکوب‌ها واقعاً چه حوادثی در حال رخ دادن است و مردم ایران سال‌هاست که حقیقتاً برای چه اهدافی پیکار می‌کنند.

برای ما و برای شهر کونئو مایهٔ افتخار و مباهاتی بزرگ است که در کنار این مقاومت ایستاده‌ایم و شانه به‌شانه با آنان به این مبارزه ادامه می‌دهیم؛ تا حقوق، متعلق به همگان باشد: حقوق‌بشر، حقوق مدنی و هم‌چنین حقوق سیاسی.

از این‌رو، پیام ما ایستادگی و تداوم مقاومت است؛ و از سوی ما، عمیق‌ترین همبستگی را از جانب مردمی پذیرا باشید که امروز بیش از هر زمان دیگری در کنار شما ایستاده‌اند

 

لانزو روجرو نایب‌رئیس انجمن ملی پارتیزانهای ایتالیا:

  • به مردم ایران پیامی سرشار از همبستگی عمیق می‌فرستیم. پیامی که نویدبخشِ فردایی استوار بر پایه عدالت اجتماعی است. برای آزادی و عدالت اجتماعی باید هر روز به نبرد برخاست.

من به‌عنوان نایب‌رئیس شعبه کونئوی انجمن ملی پارتیزانهای ایتالیا (آنپی) در این همایشِ بسیار پربار و حائز اهمیت شرکت کردم و بر این باورم که شناساندن و آگاهی‌بخشی دربارهٔ وضعیت وخیم حاکمیت در ایران امری حیاتی است. در ایران، همانند برخی کشورهای دیگر، اَشکالی از ملی‌گراییِ متکبرانه، زورگو و خودکامه بر بستر استبداد در پوشش دموکراسی صوری شکل گرفته که پدیده‌یی به‌غایت سهمگین و هشداردهنده است. همین؛ نکتهٔ دیگری برای افزودن ندارم

همان‌گونه که در سخنانم نیز تأکید کردم، طبیعتاً خطاب به مردم ایران پیامی سرشار از همبستگی عمیق می‌فرستیم؛ نویدبخشِ فردایی استوار بر پایه عدالت اجتماعی؛ چرا که عدالت اجتماعی یگانه راه دستیابی به آزادی است، آزادی‌یی که برای حفاظت از آن باید هر روز به نبرد برخاست. به بیانی دیگر، دموکراسی دستاوردی ازلی و ابدی نیست، بلکه استمرار آن نیازمند پایداری همیشگی است و این را خطاب به مردم ایران می‌گویم، همان‌گونه که تجربهٔ ما در برابر فاشیسم و استبداد شوونیستی نشان داد: دموکراسی برای زنده و پویا ماندن، باید روزبه‌روز با اقداماتی ملموس و عینی، به نام و برای دفاع از حقوق مدنی و اجتماعی به‌پیش برده شود.

 

داریو لیگوآ- معاون شهردار شهر مارگاریتا ایتالیا

  • پیام همبستگی با مردم ایران در ایرانی آزاد و عاری از هر گونه دیکتاتوری

ایران باید ایرانی آزاد باشد، عاری از اعدام و فارغ از هر گونه خشونت. دیکتاتوری دیگر باید به‌پایان برسد؛ زیرا ایران سزاوار آن است که مانند همهٔ دیگر کشورهای جهان، سرزمینی آزاد و رها باشد و بی‌تردید چنین نیز خواهد شد. ما نیز از جانب ملت ایتالیا، پیوند و همبستگی عمیق خود را با مردم ایران اعلام می‌داریم.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/8b82f601-b6d9-463a-8fbd-baf04455360a"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات