728 x 90

ستاد اجتماعی مجاهدین: پخش ۳ کلیپ فیک و جعلی از آذربایجان سوزش ادامه‌دار بچه شاه و ساواک

ستاد اجتماعی مجاهدین
ستاد اجتماعی مجاهدین

ستاد اجتماعی مجاهدین

کلیپ قدیمی پخش شده در روز جمعه ۵ تیر از اردبیل به تاریخ ۱۸ دی که گویا قیام‌کنندگان شعار بازگشت دیکتاتوری منفور سلطنتی را می‌دهند، فیک و تقلب و صداگذاری شده است.

کلیپ قدیمی پخش شده در روز جمعه ۵ تیر از خلخال به تاریخ ۱۸ دی، با شعار فاشیستی «جاوید شاه»، تقلبی و فیک و صداگذاری شده است.

کلیپ قدیمی پخش شده در روز جمعه ۵ تیر از اردبیل به تاریخ ۱۹ دی که گویا قیام‌کنندگان شعار بازگشت دیکتاتوری منفور سلطنتی را می‌دهند، فیک و صداگذاری شده است.

پخش این ۳ کلیپ فیک و جعلی از آذربایجان، سوزش ادامه‌دار بچه شاه و ساواک مربوطه را از شعارهای «آذربایجان شرف دی - پهلوی بی‌شرف دی» نشان می‌دهد.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/0e1feb91-87a5-4e27-8824-ecf3ec10c21e"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات