728 x 90

اعتراف رسانه حکومتی:‌ منبع خبر رویترز سازمان مجاهدین بود

شهدای قیام سراسری مردم ایران
شهدای قیام سراسری مردم ایران

سایت حکومتی جماران در گزارشی ضمن اشاره به آمار شهدای قیام سراسری مردم ایران که توسط خبرگزاری رویترز ۱۵۰۰تن اعلام شده است نوشت: «دیروز خبرگزاری انگلیسی رویترز گزارشی در خصوص تعداد کشته‌شدگان حوادث آبان ماه در ایران منتشر کرد و مدعی شد ۱۵۰۰تن جان خود را در این حوادث از دست دادند... اما جالب است که بدانیم منبع گزارش رویترز کسی نیست جز گروهک مجاهدین خلق.»

 

این سایت حکومتی که از افشای قتل‌عام گسترده خامنه‌ای در جریان قیام سراسری به وحشت افتاده بود افزود: «سایت معاند «شورای ملی مقاومت ایران» در گزارشی با استناد به آمار ارائه شده از سوی منافقین مدعی شد که ۱۵۰۰تن جان خود را حوادث آبان از دست دادند»

 

لازم به ذکر است که در تاریخ ۲۴آذر ماه شورای ملی  مقاومت ایران در اطلاعیه شماره ۵۵ خود اعلام کرده بود که در جریان قیام سراسری مردم ایران بیش از ۱۵۰۰ تن شهید شده اند. در بخشی از این اطلاعیه آمده است: «سازمان مجاهدین خلق ایران اعلام کرد تاکنون بیش از ۱۵۰۰تن از شهیدان قیام مردم ایران را در شهرهای مختلف کشور ثبت کرده است. شمار شهیدان در استان تهران حداقل ۴۰۰، در کرمانشاه حداقل ۳۲۰، در فارس حداقل ۲۷۰، در خوزستان حداقل ۲۴۰، در اصفهان حداقل ۱۲۰و در البرز (کرج) حداقل ۱۰۰تن می‌باشد.»

در حال حاضر اسامی بیش از ۵۵۰ تن از این شهدا روی وب سایت مجاهدین در دسترس قرار دارد.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/0af06c99-c4fd-446b-8148-6b02506071f6"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات