روزنامههای حکومتی روز ۱۶مرداد پیاپی نسبت به خطر خیزش اجتماعی و قیام هشدار دادهاند.
روزنامهٔ حکومتی مستقل با اشاره به وضعیت بحرانی تمامیت نظام و خطر فوران قیام مردم، به رئیسی و باند غالب هشدار داد: بدانید «مسافران یک کشتی سوراخ، همگی در معرض خطر هستند... فشار نگرانکننده اقتصادی در کنار فراوانی مرگ و میر بهدلیل شیوع بیماری و ناکارآمدی نهادهای تصمیمگیرنده، مردم به ستوه آمده را در نهایت به مرحلهای میرساند که دیگر چیزی برای از دست دادن نخواهند داشت. و این فرایند خطرناکی است که بارها و بارها با وجود تمام ممیزیها هشدار داده شده است».
روزنامهٔ حکومتی سیاست روز هم به خطر قیام و خیزشهای اجتماعی اشاره کرد و با نگرانی نوشت: «این که در بیرون از مرزهای کشور تلاشها و سرمایهگذاریهایی در جهت ناامنی و تبدیل امر اجتماعی به امر سیاسی و امنیتی صورت میگیرد، قابل انکار نیست؛ اما به همان نحو و اندازه زمینههای داخلی بروز ناآرامی و تشویش در کشور نیز قابل انکار نیست».
روزنامهٔ حکومتی فرهیختگان نیز با اشاره به وضعیت انفجاری جامعه نوشت: «الان چالش داریم اگر اسم آن را بحران نگذاریم. مطالبات زیادی تلنبار و انباشت شده است. اگر شما نتوانید این حجم انباشت شده مطالبات را پاسخ دهید به شکافی اجتماعی دامن زدهاید که این امر خطرناکی است».
فرهیختگان در مطلب دیگری هم نوشت: وضعیت موجود «ملت را خشمگین میسازد که مسیر رادیکالیسم در پیش گیرد... نکته اصلی در تحلیل فضای جامعه اعتراضی بودن آن است» در دوران انتخابات «اعتراض در جامعه به حدی زیاد بود که (مردم) عطای تغییر از مسیر صندوق را به لقایش بخشیدند».