728 x 90

گروسی: برنامه هسته‌یی رژیم آخوندی پس از جنگ ۱۲روزه هم‌چنان تعیین‌تکلیف‌نشده است

رافائل گروسی
رافائل گروسی

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از تداوم نگهداری بیش از ۴۰۰کیلو گرم اورانیوم ۶۰درصدی توسط رژیم آخوندی خبر داد


رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، روز شنبه ۲۲ آذر هشدار داد که برنامه هسته‌یی رژیم آخوندی هم‌چنان حل‌نشده باقی مانده و پس از جنگ ۱۲روزه نیز تعیین‌تکلیف نشده است.


رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، در مصاحبه‌یی با نشریه آرژانتینی «ال ناسیونال» تأکید کرد که برنامه هسته‌یی رژیم آخوندی هم‌چنان تعیین‌تکلیف نشده و وضعیت آن پس از جنگ ۱۲روزه نیز حل‌نشده باقی مانده است.

وی تصریح کرد که برای دستیابی به راه‌حلی پایدار در پرونده هسته‌یی ایران تلاش می‌کند، اما شرایط کنونی نگران‌کننده است.

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام کرد که بیش از ۴۰۰کیلو گرم اورانیوم با غنای ۶۰درصد هم‌چنان در اختیار رژیم آخوندی قرار دارد؛ سطحی از غنی‌سازی که به‌گفته وی «تقریباً در حد نظامی یا نزدیک به ساخت سلاح هسته‌ای» محسوب می‌شود.

گروسی هم‌چنین افزود که بازرسان آژانس باید فعالیت‌های خود را در ایران از سر بگیرند و این مسأله هم‌چنان حل و فصل نشده است.

وی تأکید کرد که وضعیت برنامه هسته‌یی رژیم آخوندی به‌هیچ‌وجه عادی یا پایان‌یافته نیست، به‌ویژه در شرایط پس از جنگ دوازده‌روزه.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/f23babd0-0f5b-449f-9c4f-de40a85575f2"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات