728 x 90

کنفرانس در سنای ایتالیا: «مقابله با سیاست استمالت اتحادیهٔ اروپا در قبال رژیم ایران»

کنفرانس در سنای ایتالیا
کنفرانس در سنای ایتالیا

کنفرانس در سنای ایتالیا

با حضور سناتور جولیو ترتزی رئیس کمیسیون امور سیاست اتحادیهٔ اروپا

و پروفسور آلخو ویدال کوادراس رئیس کمیتهٴ بین‌المللی در جستجوی عدالت

«مقابله با سیاست استمالت اتحادیهٔ اروپا در قبال رژیم ایران»

 

معرفی گزارش کمیته بین‌المللی در جستجوی عدالت

با عنوان «سیاست شکست‌خوردهٔ اتحادیهٔ اروپا در قبال ایران»

 

در سنای ایتالیا کنفرانسی به‌منظور معرفی گزارش کمیتهٴ بین‌المللی در جستجوی عدالت تحت عنوان «سیاست شکست‌خوردهٔ اتحادیهٔ اروپا در قبال ایران» با حضور سناتور جولیو ترتزی رئیس کمیسیون امور سیاست اتحادیهٔ اروپا در سنای ایتالیا و وزیر خارجهٔ پیشین این کشور و پروفسور آلخو ویدال کوادراس، نایب‌رئیس پیشین پارلمان اروپا و رئیس کمیته بین‌المللی در جستجوی عدالت برگزار شد.

سایر سخنرانان این کنفرانس که ریاست آن‌را ماتئو آنجولی، دبیر کمیته جهانی حکومت قانون در ایتالیا به‌عهده داشت عبارت بودند از:

سناتور روبرتو رامپی

و سناتور آنا سینچزا بنفریسکو نماینده پارلمان اروپا تا ژوئن ۲۰۲۴

و فرزین هاشمی

 

سناتور جولیو ترتزی رئیس کمیسیون امور سیاست اتحادیه اروپا در سنای ایتالیا

سناتور جولیو ترتزی وزیر خارجه پیشین ایتالیا

سناتور ترتزی در سخنان خود از جمله گفت: «ما از تعهد مردم ایران در مبارزه با جلادانی که بر ایران حکومت می‌کنند و مردم را پس از محاکمه‌های ساختگی و استفاده از تروریسم در ملأعام بدار آویخته‌اند، حمایت می‌کنیم. رژیم ایران امروز در بسیاری از کشورها دخالت می‌کند، اما در سطح داخلی، منطقه‌یی و بین‌المللی بسیار منزوی شده و متحمل شکست‌های نظامی شده است. رژیم ایران از طریق حمایت‌های مالی و نظامی از گروه‌های نیابتی حمایت می‌کند. این رژیم در اروپا نیز منزوی‌تر شده است. ما باید چارچوبهایی را وضع کنیم و رژیم ایران را به‌خاطر اصول اساسی حقوق بین‌الملل مورد حسابرسی قرار بدهیم تا تروریسم آن‌را متوقف سازیم و از گسترش تروریسم جلوگیری کنیم».

سناتور ترتزی تأکید کرد: «مماشات اروپا با رژیم ایران (بر اساس) این ایده (صورت گرفته) که این کار رفتار آنها را تغییر خواهد داد و آنها اصلاح خواهند شد. ولی واقعیت این است که از رئیسی گرفته تا سران پیشین و کنونی که اکنون در قدرت هستند، (این اقدام) بیهوده است. رژیم ایران را باید به‌عنوان یک رژیم سرکش محسوب کرد. ما باید آنچه را که در زندانهای ایران رخ داده است روشن سازیم؛ این‌که زندانیان سیاسی به بدترین شکل ممکن شکنجه و کشته شدند. اپوزیسیون ایران یک برنامهٔ ده ماده‌یی دارد که خواستار برابری زنان و مردان، انتخابات آزاد، دموکراسی، یک ایران غیراتمی و همزیستی مسالمت‌آمیز در خاورمیانه است. نهادهای اروپایی باید آگاه باشند مماشات کارساز نبوده است. اروپایی‌ها به امید برقراری روابط خوب با این رژیم به مبادلات خود با آن ادامه دادند. ولی ما باید با این واقعیت روبه‌رو شویم که این رویکرد کارساز نبوده است و گزارش کمیته بین‌المللی در جستجوی عدالت این موضوع را برجسته می‌کند».

سناتور ترتزی هم‌چنین گفت: «تروریسم رژیم ایران شامل ترور پروفسور کاظم رجوی پس از قتل‌عام دهها هزار نفر از مجاهدین خلق بود که نسل‌کشی محسوب می‌شد. چیزی که پروفسور رجوی مشغول افشاگری حول آن بود. کسانی که او را به‌قتل رساندند از تهران آمده بودند».

 

 

پروفسور آلخو ویدال کوادراس رئیس کمیته بین‌المللی در جستجوی عدالت

 

پروفسور آلخو ویدال کوادراس نایب‌رئیس پیشین پارلمان اروپا

پروفسور آلخو ویدال کوادراس که مهمان ویژهٔ کنفرانس در ایتالیا بود در سخنرانی خود در این جلسه، گفت: «ما برای ایجاد تغییر در ایران و حمایت از اپوزیسیون دموکراتیک ایران فعالیت می‌کنیم. رژیم ایران یک حکومت تروریستی است. من شخصاً حق دارم این‌را بگویم چون قربانی این رژیم بوده‌ام و به‌نحو معجزه‌آسایی نجات پیدا کردم... مذاکره و گفتگو در برخی موارد مشروع و موجه است. اما در مورد رژیم ایران، متأسفانه نه تنها کارساز نیست، بلکه نتیجه معکوس دارد. لیست‌گذاری اپوزیسیون دموکراتیک ایران، دادن دهها میلیون دلار به رژیم، مبادله گروگان با اروپایی‌های بی‌گناه چیزی برای ما به‌ارمغان نیاورده است. این سیاست بزدلی نشان داده و رژیم را به ادامه سیاست‌های مخرب خود ترغیب کرده است».

پروفسور ویدال کوادراس در بخش دیگری از سخنان خود گفت: «میزان اعدامها از زمان روی کار آمدن پزشکیان نگران‌کننده است. از ماه اوت تاکنون (اعدام‌ها) ۸۰ درصد بیشتر از همان نرخ سال گذشته بوده است. عفو بین‌الملل اعلام کرده است که ۷۴ درصد اعدامها در جهان در ایران انجام شده است. تمایز بین میانه‌روها و تندروها یک سراب است. همه آنها مطیع ولی‌فقیه هستند. آنها سیاست خود را از طریق ترور و تقلب پیش می‌برند.

رئیس کمیتهٴ بین‌المللی در جستجوی عدالت در ادامه، گفت: «روایت جعلی دیگر این است که سقوط رژیم منجر به هرج و مرج خواهد شد و ما لیبی، عراق یا سوریه دیگری خواهیم داشت. ادامه این قرائت غلط این است که این رژیم ممکن است جنایتکار باشد، ولی ما می‌توانیم با آنها کنار بیاییم. این یک نابینایی آشکار است. ایران تمدن قدیمی و فرهنگی غنی دارد. مردم ایران برای دموکراسی آماده هستند. جایگزینی یک دولت استبدادی به یک آلترناتیو معتبر نیاز دارد. در ایران چنین آلترناتیوی وجود دارد؛ شورای ملی مقاومت ایران و ستون فقرات آن، مجاهدین، به‌رهبری دوست عزیز مان مریم رجوی. ما نه تنها او بلکه همکارانش را کاملاً می‌شناسیم، ما هر یک از اعضای مجاهدین را می‌شناسیم. به تعهد آنها، به میهن‌پرستی آنها و به از خود گذشتگی آنها (اشراف داریم). فداکاری آنها تحسین‌برانگیز است».

آقای ویدال کوادراس اضافه کرد: «کارزار وحشیانه شیطان‌سازی و تهمتهایی که از سوی رژیم متوجه (این مقاومت) بوده، باور نکردنی است؛ و این‌که آنها در دادگاهها، رسانه‌های اجتماعی و در سایر پهنه با آن جنگیدند و بر آن فائق آمدند باور نکردنی است. یک سیاست جدید از سوی اتحادیه اروپا ضروری است».

پروفسور ویدال کوادراس سپس محورهای لازم برای «تغییر استراتژی» اروپا در قبال رژیم آخوندی را بر اساس این موارد بر شمرد:

انزوای رژیم، بستن سفارتخانه‌ها و اخراج مأموران آنها.
لیست‌گذاری سپاه پاسداران به‌عنوان یک نهاد تروریستی. اتحادیه اروپا باید ظرفیت عملیاتی سپاه پاسداران و تأمین مالی نیروهای نیابتی آن‌را خنثی کند.
خفه‌کردن مالی رژیم ایران، تشدید و گسترش تحریم‌ها.
افزایش فشار مداوم بر رژیم در مجامع بین‌المللی به‌خاطر سرکوب مردم و زنان ایران، حسابرسی از آنها به‌خاطر جنایت علیه بشریت همان‌طور که توسط گزارشگر ویژه سازمان ملل برای ایران، جاوید رحمان گزارش‌شده است.
حمایت کامل سیاسی و دیپلماتیک از شورای ملی مقاومت ایران به‌عنوان یگانه جایگزین دموکراتیک این رژیم.

 

سناتور آنا سینچزا بنفریسکو

نماینده پارلمان اروپا تا ژوئن ۲۰۲۴

در بخش دیگری از کنفرانس در سنای ایتالیا خانم آنا سینچزا بنفریسکو در سخنرانی خود تصریح کرد: «با یادآوری تعهد مداوم ما: ما باید به مبارزه علیه رژیم خونخوار حاکم بر ایران ادامه بدهیم؛ (رژیمی) که هیچ چیزی جلودار آن نیست و قادر به انجام وحشتناک‌ترین کارهاست؛ ما به‌لطف دوستان و زنان مقاومت ایران آنها را شناخته‌ایم و حالا که آنها را می‌شناسیم، وظیفه داریم که با آن مبارزه کنیم».

 

سناتور روبرتو رامپی

سناتور روبرتو رامپی در سخنانش گفت: «ما باید از مقاومت ایران و رئیس‌جمهور برگزیده آن مریم رجوی حمایت کنیم. رژیم ایران رژیم‌های تروریستی در سراسر جهان را با تأمین مالی نیابتی‌هایش مورد حمایت قرار داده است. تنها راه صلح در خاورمیانه سرنگونی رژیم ایران است. یک ایران آزاد و دموکراتیک و نه ایرانی که استبداد مذهبی بر آن حاکم است، تضمین پایان دادن به تأمین مالی تروریسم، صدور پهپاد به اروپا و آشوب در منطقه است. ما باید در قبال مردم ایران به‌خصوص در مورد زنان ایران اقدامات بیشتری انجام بدهیم. یک ایران آزاد یک تغییر در روند تاریخ در جهان است. بدون یک رژیم که صادر کننده ترور و آشوب است همه چیز تغییر خواهد کرد. با توجه به تاریخ و فرهنگ غنی آن، یک ایران دموکراتیک تأثیر بسیار زیادی بر کشورهای همجوارش خواهد داشت».

 

پیام سناتور چینزیا پله گرینو

عضو کمیسیون حقوق‌بشر سنای ایتالیا

در بخشی از کنفرانس در سنای ایتالیا پیام سناتور چینزیا پله‌گرینو عضو کمیسیون حقوق‌بشر سنای ایتالیا قرائت شد؛ در این پیام از جمله آمده است: من معتقدم که باید به‌طور مستمر مبارزه علیه مجازات اعدام در ایران را ادامه بدهیم تا به مقاومت و همه مردم ایران کمک کنیم و در نهایت به دموکراسی برسیم... می‌خواهم از مقاومت ایران به‌خاطر مبارزه با مجازات اعدام و هم‌چنین افشاگری علیه اطلاعات نادرست رژیم در مورد آن تشکر کنم و در نهایت حمایت قوی خود را از برنامهٔ ۱۰ماده‌یی مریم رجوی برای آینده ایران اعلام می‌کنم».

 

فرزین هاشمی

در کنفرانس در سنای ایتالیا، فرزین هاشمی در سخنرانی خود سوءقصد برای ترور پروفسور آلخو ویدال کوادراس را «دلیل اثباتی برای شکست سیاست» مماشات با رژیم دانست و با تشریح بحرانهای فزایندهٔ رژیم در داخل و در سطح منطقه‌یی و بین‌المللی از یک‌سو و اعتلای مقاومت ایران و آلترناتیو دموکراتیک، گفت: «برخلاف مواضع رژیم، انتخاب به مماشات یا جنگ محدود نمی‌شود... هم رژیم و هم حامیان مماشات می‌خواهند به جهان بگویند که هیچ گزینه دیگری وجود ندارد. اما یک راه‌حل ایرانی وجود دارد. خانم مریم رجوی به‌تازگی این راه‌حل را دوباره مورد تأکید قرار داد و راه‌حل واضحی برای آن در پارلمان اروپا... بیان کرد.

مقاومت ایران تمامی ابزارهای لازم را برای سرنگونی رژیم و تضمین انتقال قدرت به مردم در اختیار دارد.

زمان آن فرا رسیده است که اتحادیه اروپا و تمامی کشورهای اروپایی یک سیاست جدید اتخاذ کنند که بر مردم ایران و مقاومت سازمان‌یافته متمرکز باشد و نه رژیم جنایتکار آخوندها».

کنفرانس در سنای ایتالیا- «مقابله با سیاست استمالت اتحادیهٔ اروپا در قبال رژیم ایران»: آذر ۱۴۰۳

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/7920d018-4184-4445-9999-8ee9994f387f"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات