728 x 90

چندین کشور غربی برای اولین بار در نظر دارند دولت فلسطین مستقل را به‌رسمیت بشناسند

فلسطین
فلسطین

چندین کشور غربی که پیش‌تر دولت فلسطین را به‌رسمیت نشناخته بودند، روز چهارشنبه ۸ مردادماه اعلام کردند که در حال بررسی مثبت تغییر موضع خود پیش از مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک در ماه سپتامبر هستند.


در بیانیه‌یی که توسط وزرای امور خارجه این کشورها منتشر شد، آنها خاطرنشان کردند که کشورهایشان به‌رسمیت شناختن را «گامی ضروری به سوی راه‌حل دو کشوری» می‌دانند. وزرا از کشورهای دیگر دعوت کردند تا به آنها بپیوندند.

این بیانیه توسط وزرای امور خارجه استرالیا، کانادا، فنلاند، نیوزیلند، پرتغال، آندورا و سان مارینو، که هنوز دولت فلسطین را به‌رسمیت نشناخته‌اند، امضا شده است.

در کنار آن‌ها، وزرای امور خارجه کشورهایی که پیش‌تر فلسطین را به‌رسمیت شناخته‌اند، مانند ایسلند، ایرلند و اسپانیا، نیز امضا کرده‌اند. پیش‌تر، نخست‌وزیر مالت اعلام کرد که کشورش دولت فلسطین را به‌رسمیت خواهد شناخت.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/cd56396f-e82e-4f35-916d-5caf1c2c834a"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات