728 x 90

هشدار کشورهای خلیج‌فارس به واشنگتن: حمله به زیرساخت‌های رژیم ایران می‌تواند منطقه و اقتصاد جهان را به خطر بیندازد

از تصاویراز حمله هوایی به تهران در بامداد دوشنبه ۳ فروردین
از تصاویراز حمله هوایی به تهران در بامداد دوشنبه ۳ فروردین

روزنامه وال‌استریت ژورنال روز دوشنبه ۳ فروردین گزارش داد که کشورهای عرب حوزه خلیج‌فارس نسبت به پیامدهای اقدامات تنش‌زای مرتبط با رژیم ایران به آمریکا هشدار داده‌اند و نگران گسترش بی‌ثباتی در منطقه هستند.
بر اساس این گزارش، مقام‌هایی که در جریان این موضوع قرار دارند گفته‌اند: «کشورهای عرب حوزه خلیج‌فارس به دولت آمریکا هشدار داده‌اند که هدف قرار دادن نیروگاههای برق ایران می‌تواند به اقدامات تلافی‌جویانه از سوی ایران منجر شود؛ اقدامی که تأسیسات انرژی و آب این کشورها را در معرض خطر قرار داده و اقتصاد جهانی را تهدید می‌کند».
این مقام‌ها هم‌چنین تأکید کرده‌اند: «مسئولان چند کشور منطقه در روزهای اخیر از این موضوع خشمگین بوده‌اند که با وجود صرف زمان و هزینه‌های قابل توجه، نفوذی بر تصمیم‌گیریهای دولت آمریکا ندارند».
این تحولات در حالی رخ می‌دهد که پس از تهدید دونالد ترامپ در تاریخ ۱ فروردین مبنی بر هدف قرار دادن نیروگاههای رژیم ایران در صورت باز نشدن تنگه هرمز، فضای منطقه به‌شدت متشنج شده است. همزمان، رژیم ایران نیز تهدید کرده در صورت اجرای این حملات، تأسیسات انرژی کشورهای منطقه را هدف قرار خواهد داد؛ تهدیدی که بار دیگر ماهیت تنش‌زا و تجاوزگرانه این رژیم را برجسته می‌کند.
به گفته دو منبع مطلع، مقام‌های رژیم ایران نگرانند که ادامه حملات گسترده، عربستان را به اقدام نظامی مستقیم علیه آنها وادار کند؛ سناریویی که تاکنون از آن اجتناب شده است.
در شرایطی که کمتر از ۲۴ ساعت به پایان مهلت تعیین‌شده از سوی دونالد ترامپ برای بازگشایی تنگه هرمز باقی مانده، او در گفتگو با شبکه ۱۳ اسراییل هشدار داده است: «اگر این آبراه به روی کشتیرانی‌ها باز نشود، خواهید دید چه اتفاقی خواهد افتاد».

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/d9f757e2-f31b-4c24-bb76-3fbf87331a0f"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات