جلاییپور:
یک ماه پیش در مورد سوریه کسی فکرش را نمیکرد
یا الآن تهدیدی که عراق میشود و آن تهدید ممکن است به مرزهای ایران برسد
سرافراز رئیس سابق رادیو تلویزیون رژیم:
این مرحله باعث میشود که اتفاقات ناشناختهٔ غیرقابلپیشبینی بیفتد
یک عدهیی نگران هستند که در کشور نکند مردم دوباره سر به شورش بگذارند
اعتراضات گستردهیی بهوجود بیاید
نظرسنجیهای زمان رئیسی نشان میدهد ۹۰ درصد مردم ایران ناراضی هستند
و ناراضی از وضع موجود هستند به یک تعبیری ناراضی از حکومت هستند
با این دورنمایی که ما داریم در منطقه و دولت بعدی آمریکا
و شرایطی که اروپاییها الآن دارند دنبال میکنند سر مکانیزم ماشه
بسیار خوشبینانه است که ما بتوانیم روزانه ۱۸۰۰بشکه نفت بفروشیم
اتفاقات ناشناخته و ناگوار ممکن است همینجور پشت سرهم بیفتد
اگر حاکمیت مدیریت نکند و تصمیم نگیرد!
جلائیپور از مهرههای حکومتی ـ ۲۵ آذر ۱۴۰۳
حمید رضا جلاییپور جامعهشناس: یک ماه پیش کسی فکر نمیکرد سوریه در معرض یک نوع من نمیگم یعنی در معرض خطر تجزیه قرار گرفته یعنی کسی فکرش رو نمیکرد یا الآن تهدیدی که عراق میشه و اون تهدید ممکن است به مرزهای ایران برسه. ما توی یک همچین فضایی داریم صحبت میکنیم میدونید این خیلی به نظر من مهم است. . … ببینید بین حکومت و مردم شکاف هست و ما به یک تفاهمی یک چی میگن وفاقی نیاز داریم این شکاف است خیلی چیز بدی است ببینید نظرسنجیهای زمان آقای رئیسی نشان میده ۹۰ درصد مردم ایران ناراضی هستند و ناراضی از وضع موجود هستند بعد به یک تعبیری ناراضی از حکومت هستند یعنی شکاف دیگه ولی خب آدمهای مدنی هستند ناراضی هستند ولی ادامه پیدا کنه معلوم نیست چی میشه ناراضی هستند
سرافراز رئیس سابق رادیو و تلویزیون رژیم- ۲۵ آذر ۱۴۰۳
با یک میلیون و هشتصد هزار بشکه فروش نفت در روز که این حتی نیمی از آن هم مستقیم نمیآید در اختیار دولت یک بخشیاش سهم صندوق است یک بخشی سهم نهادهای نظامیه یک بخشیاش به خود شرکت نفت میرسه و اصلاً این با این دورنمایی که ما داریم توی منطقه و دولت بعدی آمریکا و تیماش و شرایطی که اروپاییها الآن دارند دنبال میکنند سر مکانیزم ماشه توی بحث هستهیی و بحثهای منطقهیی بسیار خوشبینانه است که ما بتونیم روزانه ۱۸۰۰بشکه نفت بفروشیم. . … بعد از بمبارانهای سنگینی که جنوب لبنان و جنوب بیروت همین ضاحیه صورت گرفت و مثلاً حداقل یک میلیون نفر آواره شدند و فشارهایی که دولت لبنان آورد، الآن حزبالله آمده پای آتشبس یعنی مهمترین بخش اش فشار دولت لبنان است که میگه ما جنگ رو با این ابعادش نمیتونیم تحمل کنیم. حالا اگه این عقبه سوریه هم برود این هم شرایط لبنان. بنابراین وضعیتی که توی این منطقه ما داریم هر چی اینها تضعیف بشوند تهدیدات اسراییل صریحتر و مستقیمتر میشه این یک نکته.
از اون طرف گفتم اروپاییها که وقتی ترامپ در دور اول اومد برجام رو پاره کرد و گذاشت کنار اروپاییها اولین مخالفان اش بودند همین دولتهای اروپایی الآن همراهی دارند میکنند به شکل نسبی سر قضیه همین تحریمهای هستهیی و عرض کردم خود اینها پرچمدار شدند اگر ببینند به نتیجه نرسند مرحله بعد مکانیزم ماشه و برگشت تحریمهای سازمان ملل که تحریمهای سازمان ملل بالاخره ابعاد جهانی داره. . …
مجری رژیم: شرایط کشور در یک تصمیمگیری استراتژیکی قرار گرفته که یا همین تو این مرحله باید تعیینتکلیف بشه. . …
سرافراز: یا این مرحله باعث میشه که اتفاقات ناشناخته غیرقابلپیشبینی بیفته چون بههرحال یک عدهیی نگران هستند که در کشور نمیدونم نکنه مردم دوباره سر به شورش بگذارند اعتراضات گستردهیی بهوجود بیاید نکنه دشمن ها بیایند بخواهند نمیدونم چشم طمع به تجزیه ایران داشته باشند اتفاقات نا شناخته و ناگوار ممکن است همینجور پشت سرهم بیفته اگر حاکمیت مدیریت نکنه و تصمیم نگیره که اگر من در یک کلمه بخواهم اسمش رو بگذارم اون در واقع یک جور انقلاب در حکمرانی است چون یا شما باید این انقلاب رو بسپاری دست مردم و بگی اینها هر کاری خواستند بکنند یا باید یک جور جور انقلاب در حکمرانی بشه تمام این مسائلی که من گفتم بنابراین باشه که حل بشه و یکی یکی برود حل بشه.