معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی رژیم میزان مرگ و میر ناشی از خودکشی در حاکمیت آخوندی را ۴۱هزار نفر در سال اعلام کرد.
به گزارش روزنامه حکومتی همشهری آنلاین ۳۱تیر، حبیبالله مسعودی فرید در پاسخ به سؤالی پیرامون میزان خودکشیها در حاکمیت آخوندی در قیاس با سال۹۶ که گفته بود به ازای هر ۱۰۰هزار نفر، ۵.۵ نفر خودکشی کردهاند و رژیم ایران رتبه ۱۰۸ جهان را در میزان خودکشیها را داراست و اینکه در سال۱۴۰۰ هم آمار خودکشی افزایش داشته یا خیر ضمن مینیمیزه کردن مرگ و میر ناشی از خودکشیها گفت: آمار خودکشی منجر به فوت را پزشکی قانونی میدهد. البته ما هنوز نیز در همان میانگین هستیم. خودکشی در کشور ما جزء رتبههای بالا نیست...
وی در پاسخ به سؤالی در مورد بدتر شدن شرایط با توجه به وضعیت افسارگسیخته کرونا و به وخامت گراییدن شرایط اقتصادی و معیشتی مردم نمودار میزان خودکشیها آیا رو به افزایش است یا خیر به همان آمار ۴۱هزار نفر در سال۹۸ و ۹۹ بسنده کرد و افزود: بحث مهمی که در خودکشی وجود دارد، تفاوت میان اقدام به خودکشی و خودکشیِ منجر به فوت است. ممکن است بسیاری بهخاطر اقدام یه خودکشیها به بیمارستان بروند. آنهایی هم که میخواستند اقدام کنند با اورژانس اجتماعی تماس گرفتند یا مثلا اقدامکنندهها به درمانگاه میروند که اصلاً ثبت نمیشود.
وی در ادامه افزود: معمولاً اگر تعداد خودکشیهای منجر به مرگ را ضربدر ۳۰ بکنید، آمار کل اقدام به خودکشی به دست میآید. نکته این است که خودکشی مانند هرم است. کف این هرم متعلق به مشکلات اقتصادی، اختلالات روانی و... است. طبقه بالاتر افکار خودکشی است. طبقه بعدی ارقام آسیب زننده است و بالاتر، انجام خودکشی منجر به فوت میشود.