728 x 90

محکومیت اعدام بهروز احسانی و مهدی حسنی توسط کمیته پارلمانی ایران دموکراتیک در فرانسه

محکومیت اعدام بهروز احسانی و مهدی حسنی توسط کمیته پارلمانی ایران دموکراتیک در فرانسه
محکومیت اعدام بهروز احسانی و مهدی حسنی توسط کمیته پارلمانی ایران دموکراتیک در فرانسه

محکومیت اعدام بهروز احسانی و مهدی حسنی توسط کمیته پارلمانی ایران دموکراتیک در فرانسه

 

کمیته پارلمانی ایران دموکراتیک در فرانسه:

اعدام زندانیان سیاسی بهروز احسانی و مهدی حسنی را محکوم می‌کند

و خواستار واکنش قاطع فرانسه و اروپا می‌شود

این جنایت مضاعف در حالی رخ می‌دهد که ۱۴ زندانی سیاسی دیگر

به‌دلیل ارتباط با مجاهدین و تعهدشان به یک ایران آزاد و دموکراتیک

به اعدام محکوم شده‌اند

کمیته پارلمانی ایران دموکراتیک در فرانسه طی اطلاعیه اعدام وحشیانه بهروز احسانی و مهدی حسنی دو زندانی سیاسی هوادار مجاهدین را محکوم و اعلام کرد: این اعدامها که در زندان قزلحصار در سالگرد قتل‌عام ۳۰۰۰۰زندانی سیاسی در سال ۱۳۶۷ انجام شد، بار دیگر ماهیت وحشیانه رژیمی را نشان می‌دهد که هم‌چنان به استفاده از مجازات اعدام برای سرکوب هر گونه مخالفتی ادامه می‌دهد.

کمیته پارلمانی برای ایران دموکراتیک شدیدترین محکومیت و همبستگی خود را با خانواده‌های قربانیان و همه مردم ایران ابراز می‌کند. این دو زندانی که در سال ۱۴۰۱ دستگیر شدند، شکنجه شده، بدون محاکمه عادلانه به اعدام محکوم شدند و درخواست تجدیدنظر آنها چهار بار توسط دیوان عالی رژیم رد شد. این جنایت مضاعف در حالی رخ می‌دهد که ۱۴ زندانی سیاسی دیگر به‌دلیل ارتباط با مجاهدین و تعهدشان به یک ایران آزاد و دموکراتیک به اعدام محکوم شده‌اند. انفعال جامعه بین‌المللی، به‌ویژه فرانسه و اتحادیه اروپا، در مواجهه با این سرکوب سیستماتیک، تنها مصونیت تهران را تقویت می‌کند، جاه‌طلبیهای هسته‌یی آن را تشویق می‌کند و تروریسم دولتی آن را دامن می‌زند.

کمیته پارلمانی برای ایران دموکراتیک، از فرانسه، اتحادیه اروپا و نهادهای بین‌المللی می‌خواهد که این اعدامها را علناً محکوم کنند، تحریم‌های هدفمندی علیه مسئولان این جنایات اعمال کنند و از یک مأموریت حقیقت‌یاب بین‌المللی در زندانهای ایران حمایت کنند. همان‌طور که گروگان سابق فرانسوی، لویی آرنو، شاهد مستقیم سرکوب، به یاد می‌آورد:

قبل از این‌که بهروز را ببرند، او اعلام کرد: من هرگز برای جانم چانه نمی‌زنم و آماده‌ام وجود فروتنانه‌ام را برای آزادی مردم ایران فدا کنم.

کریستین آریگی

رئیس کمیته پارلمانی برای ایران دموکراتیک در فرانسه

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/99bbf90f-b3ad-4d4e-a653-cd924449c077"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات