محبوبفر کارشناس حکومتی حوزه سلامت در ارتباط با «استمرار بازگشاییها با وجود پیک هفتم کرونا» از «مرگهای ناگهانی ناشی از حملههای تنفسی و قلبی بهدلیل تشدید آلودگی هوا» خبر داد و گفت: «در مدارس بدون هیچگونه تهویه و رعایت اصول بهداشتی، ۴۰دانشآموز در یک کلاس قرار گرفتهاند».
محبوبفر در ادامه افزود: «با وجود تجمعهای مکرر خانواده دانش آموزان و همچنین دانشجویان در اعتراض بهآموزش حضوری، گوش بدهکاری در بین مسئولان نیست و کوچکترین ارزشی برای مقامات سیاسی و سلامت کشور نداشته است».
محبوبفر همچنین در مقایسه ایران با انگلستان گفت: متأسفانه شنیده شده است که برخی اعضای ستاد دولتی کرونا گفتهاند: «وقوع پیک هفتم طی روزهای آینده در کشور حتمی است، اما چون پیک سنگینی احساس نمیشود، نباید بر سر بازگشایی مدارس و دانشگاهها کوتاه آمد و با وجود موج ابتلایان و بستری شدگان، بنایی بر توقف آموزش حضوری نیست، کما اینکه بسیاری از کشورهای دنیا نیز اقدام به بازگشایی مدارس و مراکز آموزشی خود کردهاند و حتی کشورهایی مانند انگلستان در اوج آسیبهای اپیدمی کرونا نیز مدارس خود را تعطیل نکردند». البته افرادی که در ستاد کرونا چنین موضوعی را طرح میکنند غافل از این هستند که تفاوت زیرساختهای بهداشتی در مدارس و دانشگاههای کشوری مثل انگلستان با کشوری مانند ایران، از زمین و آسمان است، ضمن اینکه اکنون جدیدترین و به روز شدهترین و معتبرترین واکسنها برای سویهها و زیرسویههای جهشیافته ویروس در دسترس عموم است، بهطوری که واکسنهای معتبر مختص کودکان که در ایران، تحریم و جایگاهی نداشتهاند، برای کودکان بریتانیایی و کشورهای متعدد دنیا که بیماری را پشت سر گذاشتهاند، در ۵ تا ۱۱سالگی قابل دسترس است! (روزنامه حکومتی مردمسالاری ۲۳فروردین)