سخنگوی وزارتخارجه رژیم ایران دعوت فرانسه برای مذاکرات بیشتر بر سر توافق اتمی را زیاده روی توصیف کرد . ژان ایو لودریان وزیر خارجه فرانسه تأکید کرده بود رژیم ایران از مذاکره بر سر فعالیتهای موشکی و دخالت در منطقه گریزی ندارد.
دکتر سنابرق زاهدی مسؤل کمیسیون قضایی شورای ملی مقاومت در این رابطه گفت:
این موضع وزارتخارجه رژیم آخوندی موضعی وقیحانه است. چرا که موضع فرانسه در این رابطه منطقی است. رژیم ایران روی موضع فرانسه و کشورهای اروپایی حساب میکرد. خواستههای فرانسه از رژیم ایران موضوع جدیدی نیست چرا که امانوئل ماکرون در گذشته نیز بر این موضع تأکید کرده بود.
قیام مردم ایران نقش تعیینکننده در معادلات بینالمللی دارد
دکتر سنابرق زاهدی در پاسخ به سؤال اسکای نیوز گفت:
عوامل مختلفی از سال ۲۰۱۵ تا الآن وارد معادله ایران شدهاند. بهنظر من مهمترین عاملی که وارد این معادله شده قیام مردم ایران و تظاهرات گسترده در شهرهای مختلف ایران است که باعث شده رژیم ایران بهشدت شکننده شود. نیازی نیست که در این رابطه صحبت زیادی بکنیم شما میدانید که اظهارات خامنهای و روحانی و سپاه پاسداران و سران نظام این واقعیت را نشان میدهد.
یک عامل بسیار مهم دیگری نیز وجود دارد و آن عاملی است که وزارتخارجه فرانسه دو روز پیش به آن اشاره کرد و به دیپلماتهای اروپایی توصیه کرد و از آنها خواست یا به آنها دستور داد تا به ایران نروند. چرا؟ نظام آخوندی حاکم بر ایران در حال طراحی برنامهی تروریستی بزرگی در فرانسه بود و این عملیات در پنج کشور اروپایی نیز در جریان بود. قبل از اجرای این عملیات تروریستی آلمان دیپلمات رژیم را دستگیر کرد. رژیم ایران بهجای اینکه بهخاطر این عمل زشت عذرخواهی کند سفرای فرانسه و آلمان و اتریش را احضار کرد. معنیاش این است که این رژیم به هیچیک از قوانین بینالمللی احترام نمیگذارد.
اسکای نیوز: شما بهعنوان مقاومت ایران رویکرد آینده اتحادیه اروپا را چگونه ارزیابی میکنید. اتحادیه اروپا تا امروز مخالف تحریم علیه ایران بوده و به توافق اتمی التزام دارد و این را سخنگوی اتحادیه اروپا میگوید. آیا بهنظر شما امکان دارد که موضع اتحادیه اروپا طی ماههای آینده همزمان با اجرایی شدن تحریمهای آینده تغییر کند؟
دکتر سنابرق زاهدی: بر اساس اطلاعات جدید رژیم ولایت فقیه در پی اجرای طرحهای تروریستی جدیدی در اروپاست. در صورتی که نظام حاکم بر ایران این عملیات و طرحها را ادامه دهد کشورهای اروپایی نیز میبایست این موضوع را جدی بگیرند.
از طرف دیگر شما میدانید موضع کشورهای اروپایی نسبت به اتحادیه اروپا که فدریکا موگرینی میگوید تفاوت دارد. به موضع فرانسه اشاره کردید. موضع آلمان نسبت به برخوردهای رژیم ایران سخت است. موضع انگلستان هم همینطور است. معنیاش این است که موضع موگرینی بیانگر موضع کل کشورهای بزرگ اروپایی نیست.بلکه میخواهد به هر بهایی یعنی به بهای خون مردم ایران و منطقه در توافق اتمی باقی بماند.
مثلاً امروز خبر گسترش موشکهای بالستیکی در عراق فاش شد. به نظر م مجموعهاین اخبار بازنگری سیاست اتحادیه اروپا در قبال رژیم ایران را ضروری می سازد.
این رژیم نمیتواند به خواستههای توافق اتمی پاسخ دهد و طبعاً موضع اروپا نیز تغییر خواهد کرد.
بیشتر بخوانید