728 x 90

گزارش فاکس نیوز از کنفرانس نمایندگی مقاومت ایران در واشنگتن

افشاگری جدید مقاومت ایران دربارهٔ برنامهٔ مخفی رژیم
افشاگری جدید مقاومت ایران دربارهٔ برنامهٔ مخفی رژیم

گزارش فاکس نیوز از کنفرانس نمایندگی مقاومت ایران در واشنگتن


ایران توسعه کلاهک هسته‌یی را تحت پوشش برنامه فضایی پنهان می‌کند
مقاومت ایران اعلام کرد بررسیهای دقیق نشان می‌دهد که در ماههای اخیر
سپند تلاش‌های خود را برای ساخت کلاهک هسته‌یی در دو سایت شاهرود و سمنان
شدت بخشیده است

فاکس نیوز-۱۲ بهمن درباره افشاگری اتمی جدید مقاومت ایران گزارش داد:

یک سازمان مخفی در وزارت دفاع و تدارکات نیروهای مسلح ایران، که مسئولیت توسعه برنامه هسته‌یی در ایران را برعهده دارد، در سایت‌های فضایی کلیدی فعالیت می‌کند.
ایران اجزای برنامه هسته‌یی خود را زیر پوشش شرکت‌های تجاری مخفی کرده و از برنامه فضایی خود برای توسعه فناوریهای مورد نیاز تسلیحات هسته‌یی استفاده می‌کند. بر اساس اطلاعات منابع مستقر در داخل رژیم، شواهد جمع‌آوری‌شده طی ماه‌های اخیر نشان می‌دهد که سازمان نوآوری و تحقیقات دفاعی -سپند در دو سایت شاهرود و سمنان فعالیت دارد؛ سایتهایی که پیش‌تر به‌عنوان مراکز توسعه و پرتاب فضایی شناخته شده بودند.
شورای ملی مقاومت ایران در گزارشی که به‌طور انحصاری به دست فاکس نیوز رسیده، اعلام کرده است: «بررسی‌های دقیق از دهها منبع موثق نشان می‌دهد که در ماه‌های اخیر، سپند تلاش‌های خود را برای ساخت کلاهک هسته‌یی در دو سایت شاهرود و سمنان شدت بخشیده است».

فاکس نیوز افزود: این گزارشها توسط منابع مرتبط با سازمان مجاهدین خلق ایران جمع‌آوری و به شورای ملی مقاومت ایران، مستقر در واشنگتن و پاریس، منتقل شده است.
یکی از سایت‌های مورد بررسی، مرکز فضایی شاهرود است که به‌گفته منابع، سپاه پاسداران از آن برای توسعه موشکهای بالستیک میان‌بُرد استفاده می‌کند. گزارشها حاکی از آن است که پرسنل سپند در مقیاس گسترده در این سایت فعالیت دارند. جعفرزاده این مسأله را «یک زنگ خطر جدی» توصیف کرده است.
کارشناسان سپند در حال کار روی یک کلاهک هسته‌یی برای موشک سوخت جامد قائم-۱۰۰ هستند، که برد آن را به بیش از ۳۰۰۰ کیلومتر افزایش می‌دهد. این موشک قرار است روی یک سکوی پرتاب متحرک مستقر شود که توانایی تهاجمی آن را افزایش خواهد داد.
این مرکز تحت تدابیر امنیتی شدید قرار دارد، پرسنل اجازه رانندگی در داخل سایت را ندارند آنها باید در یک ایست بازرسی در ورودی محل پارک کنند و با اسکورت نیروهای سپاه وارد مجموعه می‌شوند.

گزارش شورای ملی مقاومت ایران تصریح می‌کند:

موشک قائم-۱۰۰ که توسط نیروی هوافضای سپاه پاسداران ساخته شده، مستقیماً از موشکهای کره شمالی الگوبرداری شده است و از ابتدا برای حمل کلاهک هسته‌یی طراحی شده بود. این پروژه توسط سرتیپ حسن تهرانی مقدم، طراح برنامه موشکی سپاه، شخصاً هدایت می‌شد. 
فاکس نیوز در ادامه گزارش خود از کنفرانس دفتر نمایندگی شورای ملی مقاومت ایران در واشنگتن درباره فعالیت‌های هسته‌یی رژیم در سمنان می‌فزاید:
سایت دوم، بندر فضایی خمینی در سمنان است؛ اولین بندر فضایی ایران که به‌تازگی سنگین‌ترین موشک تاریخ این کشور را با یک محموله ۶۶۰ پوندی به فضا پرتاب کرده است.
گزارش شورای ملی مقاومت ایران نشان می‌دهد که ایران در حال توسعه پیشرانه‌های سوخت مایع در این مرکز است. این فناوری در موشکهای سیمرغ به‌کار می‌رود، که بردی بیش از ۱۸۰۰ مایل دارند و قابلیت حمل کلاهک هسته‌یی را دارا هستند.

علیرضا جعفرزاده به فاکس نیوز گفت:

«ایجاد یک فرماندهی فضایی در نیروی هوافضای سپاه پاسداران، به رژیم ایران کمک کرده است که توسعه کلاهک‌های هسته‌یی را زیر پوشش پرتاب‌های فضایی پنهان کند. هم‌چنین، این کار ارتباطات لازم برای هدایت کلاهک‌های هسته‌یی را برای رژیم فراهم کرده است».

فاکس نیوز می‌افزاید:
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اخیراً هشدار داده است که ایران بیش از ۴۴۰پوند اورانیوم با درجه غنی‌سازی نزدیک به سطح تسلیحاتی تولید کرده است. این میزان تا ۶۰درصد غنی شده، که تنها یک گام تا ۹۰درصد غنی‌سازی لازم برای تولید بمب هسته‌یی فاصله دارد.
برای ساخت یک بمب هسته‌یی تنها ۹۲پوند اورانیوم با غنای تسلیحاتی نیاز است، به این معنا که اگر رژیم ایران فرآیند غنی‌سازی را ادامه دهد، می‌تواند مواد کافی برای ساخت پنج بمب هسته‌یی را در اختیار داشته باشد.

جعفرزاده تأکید کرد:

ساده‌لوحانه است که فقط بر میزان یا درصد غنی‌سازی اورانیوم تمرکز کنیم، بدون آن‌که به پیشرفت‌های رژیم در ساخت کلاهک و سیستم پرتاب توجه داشته باشیم. تمامی این اجزا برای رژیم ایران جهت دستیابی به بمب اتمی حیاتی هستند. 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/480d2a6c-c26d-4e16-94bd-b1ef119aabb2"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات