سناتور هگرتی در جلسه استماع برای تأیید او براین کاندیدای دولت بایدن برای هماهنگکننده سیاست تحریمهای وزارتخارجه درباره ایران گفت رژیم ایران به مشکلی جهانی تبدیل شده و همچنان بزرگترین حامی تروریسم در جهان است.
سناتور هگرتی گفت: متشکرم آقای رئیس به تمامی کاندیداهایی که امروز آنها را میشنویم تبریک میگویم... آقای او براین میخواهم از شما در مورد تحریمهای مربوط به ایران سؤال کنم. در منصب پیشین من بهعنوان سفیر آمریکا در ژاپن به سختی تلاش کردم که ژاپن را در مورد تحریمهای ثانویه راضی کنم تا خرید نفت از ایران را متوقف کنند در واقع ما بهشدت تلاش کردیم که این کار را در سراسر جهان انجام دهیم و ما توانستیم صادرات ایران را به میزان ۷۵درصد کاهش دهیم.
امروز ایران صادرات خود را به شکل مخفی شدت بخشیده& صادرات آنها امروزه به میزانی میرسد که پیش از اعمال تحریمها بوده است. ما تیمی در وین داریم که در حال مذاکره است و نمیدانیم چرا ایران به پای میز مذاکره (مستقیم) نمیآید.
ایران درآمدی را که نیاز دارد بهدست میآورد& سوختی را که نیاز دارد بهدست میآورد و این به مشکلی در سراسر جهان تبدیل شده و همچنان بزرگترین کشور حامی تروریسم در جهان باقی مانده است و در این رابطه درآمد کسب میکند زیرا ما تحریمها را بهدرستی اعمال نمیکنیم.
ایران بهدنبال آن است که نفت بیشتری تولید کند. آیا ممکن است که توضیح دهید که شما چه خواهید کرد تا که این تحریمها را بهدرستی اعمال کنید تا این وضعیت را متوقف کنید؟
او براین کاندید برای هماهنگکننده سیاست تحریمهای وزارتخارجه: این سؤال بسیار مهمی است در مورد تمامی بحثهایی که در مورد رویکرد درست نسبت به ایران بوده یک توافق قوی دوحزبی وجود دارد که ایران یک بازیگر شرور است، همانطور که گفتید حامی تروریسم است در منطقه، بیثباتی ایجاد میکند و برنامه اتمی آن به آن اجازه میدهد که تولیدات نفت و جهان را تهدید کند.
و این بهعلاوه برنامه موشکهای بالستیک آن تمامی موضوعاتی است که ما باید راههایی را بیابیم تا با آن مقابله کنیم.
من تلاش خواهم کرد که تحریمها را بهطور کامل و مؤثر اعمال کنم. این بدان معنی است که با شرکایمان کار خواهم کرد و از کار شما که ژاپنیها و سایر متحدانمان را همراه کردهاید کسانی که مصرفکنندگان مهم نفت و محصولات پتروشیمی ایران هستند قدردانی میکنم.
ما اکنون در وضعیتی هستیم که تعداد کمتری از کشورها تصمیم گرفتهاند که تحریمهای بینالمللی را نادیده بگیرند. بنابراین ما باید برنامههای خود را بهنحوی تنظیم کنیم که از آنها یک گام جلوتر باشیم. و به واقع اگر ایران مجبور باشد که با سیستم تهاتر (تبادل کالا) یا پول نقد معامله کند این کار تأثیر دارد ولی ما باید که تلاش کنیم که مسیرها را ببندیم... . (سایت کمیته روابط خارجی سنای آمریکا ۲۲ دی)