خفگی اقتصادی در رژیم آخوندی اکنون به ورشکستگی و سقوط آزاد اقتصاد کشور راه برده و کارگردانان اقتصاد در رژیم هم ناگزیر از اعتراف به گوشههایی از این وضعیت شدهاند. از جمله همتی، رئیسکل بانک مرکزی رژیم، طی اعترافات تکاندهندهای در مورد وضعیت اقتصادی کشور به از بین رفتن ارزش پول ملی کشور اذعان کرد:
«همتی، رئیس بانک مرکزی: عملاً خاصیت خودش را از نظر ظاهری از دست داده اگر شما دقت بکنید الآن دیگه مردم عزیز ما هیچ موقع از واحد پول ملی ما بهعنوان ریال اسم نمیبرند و الآن تومان را میگویند و حتی تومان هم برای در حد فرض کنید اسکناس ۵۰۰هزار ریالی ما را همه میگویند اسکناس ۵۰تومانی هیچکس حتی ۵۰هزار تومانی هم نمیگوید».(همتی، رئیسکل بانک مرکزی ـ مجلس ارتجاع ۷مهر ۹۸)
یکی از عوامل سقوط، غارت سیستماتیک ثروت عمومی تحت عنوان خصوصیسازی است. بازی شومی که در آن بسیاری از کارخانهها، معادن، پالایشگاهها و صنایع بزرگ و سودده کشور به قیمت تقریباً مفت به حلقوم چپاولگران و باندهای مافیایی حاکم سرازیر شد.
سلیمی: «یک شرکتی به عظمت هپکو طی شرایطی واگذار شده ۱۰میلیون تومان ۱۰میلون تومان... سال ۹۵ اول ۹۶.
مجری: کل شرکت ۱۰میلیون تومان؟
سلیمی: ۱۰میلیون تومان یا مثلا کشت و صنعت مغان مرغوبترین زمینهای کشاورزی خاورمیانه متری ۲۷۰۰تومان یعنی مثلا به اندازه ۱۰متر خانه توی پایین شهر تهران هم نه خب این کی هست؟ این هیأت واگذاری که اینقدر اختیارات داره که تخفیفهای اینجوری میده اینها کی هستند؟...».(شبکهٔ افق – برنامهٔ جهان آرا ـ ۶مهر ۹۸)
پاسخ البته روشن است.
سلیمی: «کسی بیرون از مجموعه ادارهکننده کشور در هیأت واگذاری نیست دو تایش نماینده دولت هستند نمایندههای مجلس هستند نشستند اونجا قیمتگذاری میکنند...».