728 x 90

سردژخیم اژه‌ای رئیس قضاییه جلادان: پیشنهاد کردند آقا آتش‌بس آیا این هم یک تزویر است - سخنگوی مجاهدین

سخنگوی مجاهدین
سخنگوی مجاهدین

سردژخیم اژه‌ای رئیس قضاییه جلادان:

پیشنهاد کردند آقا آتش‌بس آیا این هم یک تزویر است

به‌هیچ‌وجه نمی‌شود اعتماد کرد

 

ما باید مراقب باشیم ما باید مواظب باشیم

نیروهای انتظامی، نظامی، اطلاعاتی، دستگاه‌های قضایی

دولت و همه و همه باید هوشیار باشیم

 

اژه‌ای: ۹تیر ۱۴۰۴

خیلی این روزها این حرف هستش که بالاخره دشمن جنایتکار خبیث رژیم غاصب صهیونیستی و آمریکا آیا واقعاً آتش‌بس کردند. خودشون وقتی دیدند کاری نمی‌تونند از جلو ببرند روزهای پایانی رژیم غاصب رو می‌بینید خب اومدند پیشنهاد کردند آقا آتش‌بس. آیا این هم یک تزویره. آیا واقعاً واقعی هست آیا ادامه داره. به‌هیچ‌وجه نمی‌شود به جنایتکاران صهیونیست اعتماد کرد.

بله ایران اسلامی نه جنگ‌طلب بوده نه آغازگر جنگ بوده و نه دوست داره که جنگ ادامه پیدا کنه. اما به‌هیچ‌وجه هم زیر بار زور نمیره زیر بار تحمیل نمیره تحمیل جنگ باشه صلح تحمیلی باشه زیر بار نمیره. ما باید مراقب باشیم ما باید مواظب باشیم. دشمن احتمال داره دوباره یه وقت شروع بکنه. ما باید کاملاً این آمادگی رو بیش از گذشته حفظ کنیم و احیاناً آسیب‌هایی رو که داشتیم اینها رو توجه بکنیم. از تزویر دشمن و خدعه دشمن هم غافل نباشیم. نیروهای مردمی انتظامی نظامی اطلاعاتی دستگاه‌های قضایی، دولت و همه و همه باید هوشیار باشیم مراقب نفوذی‌ها باشیم. مراقب مرجفین باشیم. کسانی که ممکنه بالاخره با شایعات با دروغ‌پراکنی با نفاق بخواهند دوباره یک رخنه‌ای وارد بکنند باشیم.

خبرگزاری دانشجو (رژیم) ۹ تیر ۱۴۰۴

 

سخنگوی مجاهدین:

دامن‌زدن به فضای جنگی و کثرت دود و دم‌ها در این خصوص این فایده را هم برای رژیم و قضاییه جلادان دارد که در بگیر و ببند و سرکوب هم‌چنان‌که پزشکیان رئیس‌جمهور ارتجاع گفت در «امنیت محله‌محور» به رژیم دست باز می‌دهد. رژیم بدینوسیله سایر مطالبات سیاسی و اجتماعی را هم تحت‌الشعاع قرار می‌دهد.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/dac83f91-787a-4ed6-95fd-24965f2b4720"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات