728 x 90

روزنامه سان لندن: رژیم بی‌رحم ایران در حال دسیسه‌چینی برای کشتن دهها هزار زندانی است

قهرمانان مجاهد بهروز احسانی و مهدی حسنی
قهرمانان مجاهد بهروز احسانی و مهدی حسنی

روزنامه سان لندن، در مقاله‌یی به قلم کیتی دیویس که در روز دوشنبه ششم مرداد منتشر شد نوشت: «در حالی که آخوندهای سنگدل دیروز دو زندانی سیاسی را که با اتهامات ساختگی زندانی شده بودند، به دار آویختند، رژیم بی‌رحم ایران در حال دسیسه‌چینی برای کشتن دهها هزار زندانی در تکرار قتل‌عام سال ۱۹۸۸ است».
مقاله در ادامه با اشاره به این‌که «مهدی حسنی ۴۸ساله و بهروز احسانی ۷۰ساله، تنها به جرم جرأت کردن در مخالفت با رژیم وحشی‌ای که مجبور به زندگی تحت آن بودند با خونسردی کشته شدند» نوشت: «اوایل امسال، روزنامه سان یک پیام صوتی تکان‌دهنده از حسنی، پدر سه فرزند، منتشر کرد که در آن به‌شدت بی‌رحمی آخوندها را محکوم کرده بود.
احسانی نیز در همین حال شجاعانه سوگند یاد کرده بود که در مبارزه جاری برای آزادی مردم ایران، "آماده" فدا کردن جان خود است.
ایران بارها، به‌ویژه در زمانهای بحران، نیروی مرگبار را علیه مردم خود به‌کار گرفته است؛ این تلاشی تهوع‌آور برای ریشه‌کن کردن شورش است».
نویسنده مقاله در ادامه اضافه می‌کند: «اعدامها و بازداشتها به‌عنوان سلاحی برای ترساندن مخالفان به‌کار گرفته می‌شوند و این نگرانی وجود دارد که آیت‌الله خامنه‌ای وحشت‌زده، در حال برنامه‌ریزی توطئه‌یی مشابه با قتل‌عام ۳۰هزار زندانی سیاسی در سال ۱۹۸۸ باشد».
مقاله در ادامه ضمن اشاره به فراخوان وحشتناک خبرگزاری فارس وابسته به پاسداران برای تکرار قتل‌عام غیرانسانی سال ۱۹۸۸ می‌نویسد: «سیاستمداران بریتانیایی و وکلای برجسته حقوق‌بشر از دولت بریتانیا خواسته‌اند که برای جلوگیری از چنین فاجعه‌یی مداخله کند.
آنها هم‌چنین، در کنار شورای ملی مقاومت ایران (NCRI)، از تمرکز بر برنامه هسته‌یی تهران انتقاد کردند و هشدار دادند که این امر بحران رو به وخامت حقوق‌بشر را تحت‌الشعاع قرار داده است.
بارونس او‌لون دارنده نشان امپراتوری بریتانیا، گفت: کسانی که امنیت ملی ما را تهدید می‌کنند، همان افرادی هستند که در زندانهای ایران در حال برنامه‌ریزی فجایع هستند. بنابراین، ما باید همین الآن اقدام کنیم».
مقاله هم‌چنین با یادآوری نامه‌یی از زندانی سیاسی سعید ماسوری که در آن با هشدار نسبت به‌وقوع یک قتل‌عام دیگر نوشته است: «همان‌طور که در سال ۱۹۸۸ اتفاق افتاد، امروز ما نگرانیم که همان مسیر در حال تکرار است، هر چند با زبان و روش‌های متفاوت.
آن زمان، آن را کمیته مرگ می‌نامیدند؛ امروز، آتش به اختیار است». اضافه می‌کند: «اما این سرکوب گسترده و تشدید اعدامها نشانه‌های قدرت نیستند. بلکه، اذعان به درماندگی رژیم در برابر حقیقت و اراده مردم هستند.
هم‌چنین، این به‌اصطلاح آتش به اختیار چیزی جز تلاشی برای پنهان کردن عمق نفوذ، پوسیدگی و فروپاشی ساختاری در درون نظام حاکم نیست – شکستهایی که اکنون می‌خواهند با انتقام‌گیری از مردم ایران و زندانیان آنها جبران کنند».

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/2b14c87a-c2c1-4e3b-83dd-049005994b1f"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات