728 x 90

تظاهرات ایرانیان در استکهلم در سی و سومین سال قتل‌عام زندانیان سیاسی در ایران

شورای ملی مقاومت ایران
شورای ملی مقاومت ایران

شورای ملی مقاومت ایران -سربرگ

تظاهرات ایرانیان در استکهلم در سی و سومین سال قتل‌عام زندانیان سیاسی در ایران

و فراخوان به محاکمه سردمداران رژیم به‌خاطر نسل‌کشی و جنایت علیه بشریت

مریم رجوی:

  • جامعه بین‌المللی باید قتل‌عام ۳۰ هزار زندانی سیاسی را به‌عنوان نسل‌کشی و جنایت علیه بشریت به‌رسمیت بشناسند.
  • سردمداران رژیم و عاملان و آمران قتل‌عام باید در دادگاه بین‌المللی و دادگاه مردم ایران محاکمه و مجازات شوند.
  • مماشات و نرمش با این رژیم ناقض تعهدات اروپایی برای حقوق‌بشر است.

بعد از ظهر دوشنبه اول شهریور ۱۴۰۰، در سی و سومین سالگرد قتل‌عام ۶۷، ایرانیان آزاده و هواداران مقاومت ایران، طی تظاهراتی در استکهلم، خواهان محاکمه سردمداران رژیم آخوندی به‌خاطر نسل‌کشی و جنایت علیه بشریت شدند. ۳۰هزار زندانی سیاسی در تابستان ۶۷ با فتوای خمینی اعدام شدند که بیش از ۹۰٪ آنان مجاهدین سر موضع بودند.

در این تظاهرات علاوه بر شماری از نمایندگان پارلمان سوئد از احزاب مختلف مانند مگنوس اسکارشون، الکساندرا آنستریل، هانس اکلیند و شل آرنه اتوسون، شخصیتهایی هم‌چون خانم اینگرید بتانکورد، کاندیدای سابق ریاست‌جمهوری کلمبیا، پاتریک کندی، نماینده سابق کنگره آمریکا، و کیمو ساسی، وزیر پیشین حمل و نقل و ارتباطات فنلاند سخنرانی کردند.

خانم مریم رجوی، رئیس جمهور برگزیده مقاومت ایران در سخنان خود گفت جنبش دادخواهی که از همان هفته‌های اول قتل‌عام در سال۶۷ شروع شده و بی‌وقفه تا به امروز ادامه داشته است تا تشکیل دادگاه مردم ایران یا یک دادگاه بین‌المللی برای محاکمه سردمداران رژیم به‌خاطر نسل‌کشی و جنایت علیه بشریت پیش خواهد رفت.

خانم رجوی تصریح کرد: خامنه‌ای و همدستانش که برای حفظ قدرت خود، زندانیان سیاسی را در سال۶۷هزار هزار حلق‌آویز می‌کردند، حالا هم برای حفظ قدرت با همان قساوت صدها هزار مردم بی‌پناه را در کوره‌های کرونا کشتار می‌کنند... سردمداران رژیم و عاملان و آمران قتل‌عام باید در دادگاه بین‌المللی و یا دادگاه مردم ایران محاکمه و مجازات شوند. این حق مردم ایران است، حق جامعه بشری و حق مجاهدین خلق است. بنابراین از جامعه بین‌المللی می‌خواهیم قتل‌عام ۳۰ هزار زندانی سیاسی در سال۶۷ را به‌عنوان نسل‌کشی و جنایت علیه بشریت به‌رسمیت بشناسند. . وی افزود: ضروری است که مشخصاً دولتهای اروپایی در سیاست بی‌اعتنایی به بزرگ‌ترین کشتار زندانیان سیاسی از جنگ جهانی دوم به این‌سو، تجدیدنظر کنند. نرمش با این رژیم ناقض تعهدات اروپایی برای حقوق‌بشر است... دولت‌های غرب بایستی با احترام به خواست مردم و مقاومت ایران، رئیسی جلاد را در کشورهای خود و در هیچ‌یک از مجامع بین‌المللی نپذیرند.


اینگرید بتانکورد، در سخنان خود خواهان محاکمه سردمداران رژیم آخوندی شد و گفت: «امروز خانواده‌های قربانیان قتل‌عام ۶۷ در معرض تهدیدهای مداوم در ایران هستند. کارشناسان حقوق‌بشر سازمان ملل متحد نیز نسبت به تخریب گورهای جمعی هشدار داده‌اند. آخوندها می‌خواهند هیچ مدرکی از جنایاتی که ما به‌دنبال عدالت برای آنها هستیم باقی نگذارند. و امروز بالاترین مقامات در ایران توسط عاملان آن جنایات اشغال شده است».

پاتریک کندی، بر لزوم دادرسی از سردمداران رژیم و به‌طور خاص خامنه‌ای و رئیسی گفت: "ما بعد از هولوکاست گفتیم که دیگر هرگز این جنایات علیه بشریت را نخواهیم دید، و با این وجود ما شاهد آن بودیم. دلیل آن این است که ما به‌عنوان یک جامعه بین‌المللی ایستادگی نکرده و آن جنایات را محکوم نکرده‌ایم.

کیمو ساسی گفت قتل‌عام ۶۷ یک جنایت علیه بشریت است. هیچ محاکمه عادلانه‌ای در کار نبوده است و این قتل‌عام فقط بر اساس فتوای خمینی انجام شده است و خواهان اعمال تحریم‌هایی از جانب اتحادیه اروپا شد.

دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران

اول شهریور ۱۴۰۰ (۲۳ اوت ۲۰۲۱)

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/31dc86f2-88d7-491e-b7ec-9179544a57a9"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات