با شدت گرفتن جنگ باندهای نظام در چپاول و غارت در حاکمیت آخوندی؛ روزنامه حکومتی مردمسالاری در گزارشی به تاریخ چهارشنبه ۱۲آبان؛ خبر از دستگیری معاون سابق وزیر صمت داد.
مردمسالاری در گزارش خود با عنوان «رسوایی در وزارت صمت» نوشت: «معاون سابق وزیر صمت و شبکه دلالان مرتبط با وی که نقش زیادی در التهابات بازار روغن و کمبود این کالای اساسی در سال۹۹ داشتند، توسط سازمان اطلاعات سپاه بازداشت شدند. این مسئول وقت دولتی، متهم است که با دریافت رشوه، ارز ۴۲۰۰تومانی مربوط به واردات روغن را به شرکتی خصوصی تخصیص داده، که نه تنها از این ارز برای واردات روغن استفاده نکرده، بلکه بخشی از ذخایر راهبردی روغن کشور را نیز بهصورت غیرقانونی به فروش رسانده است».
تشدید جنگ باندهای رژیم و دستگیری معاون سابق وزیر صمت
- فساد اقتصادی
- 1400/08/12

وزارت صمت رژیم
<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/4867ede0-3b2a-41c4-821f-4591ef1054cd"></iframe>