728 x 90

ترامپ: هر کشور یا شخصی از ایران نفت بخرد تحریم خواهد شد

دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا
دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا

به گزارش آسوشیتدپرس از دبی، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، روز پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی «تروث سوشیال» نوشت: «هر کشور یا شخصی که هر میزان نفت یا محصولات پتروشیمی از ایران خریداری کند فوراً مشمول تحریم‌های ثانویه خواهد شد و به هیچ‌وجه و هیچ شکلی نمی‌تواند با ایالات متحده تجارت کند».
وی در پیام خود در شبکه تروث سوشیال که پس از تعویق مذاکرات برنامه‌ریزی شده در روز شنبه بین آمریکا و رژیم ایران منتشر شد اضافه کرد: «همه خریدهای نفت یا محصولات پتروشیمی ایران باید همین حالا متوقف شود».

آسوشیتدپرس افزود: یک منبع مطلع از مذاکرات که نخواست نامش فاش شود، به آسوشیتدپرس گفت آمریکا «هرگز مشارکت خود را» در دور چهارم مذاکرات که قرار بود در رم برگزار شود، تأیید نکرده است. این منبع افزود واشنگتن هم‌چنان انتظار دارد این گفتگوها «در آینده نزدیک» از سر گرفته شود.

ترامپ بارها تهدید کرده است که در صورت عدم دستیابی به توافق، حملات هوایی علیه برنامه هسته‌یی رژیم ایران انجام خواهد داد. مقام‌های رژیم ایران به‌طور فزاینده‌یی هشدار می‌دهند که می‌توانند با ذخایر اورانیوم غنی‌شده خود که تا سطح تسلیحاتی غنی شده است، به‌دنبال سلاح هسته‌یی باشند.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/6f20d4d4-3eb4-4d21-862d-1c25210c4ef6"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات