728 x 90

تداوم کارزار"سه‌شنبه‌های نه به اعدام" در هفته نودو‌هفتم در ۵۵زندان مختلف

کارزار"سه‌شنبه‌های نه به اعدام
کارزار"سه‌شنبه‌های نه به اعدام

تداوم کارزار"سه‌شنبه‌های نه به اعدام"

در هفته نودو‌هفتم در ۵۵زندان مختلف

نود و هفتمین هفته کارزار "سه‌شنبه‌های نه به اعدام"را در آستانه ۱۶ آذر روز دانشجو در حالی آغاز می‌کنیم که از ۱۶ آذر سال ۱۳۳۲ تاکنون، دانشگاه هم‌چنان قلب تپنده و پیشتاز مبارزه با دیکتاتوری بوده است. در این روز گرامی می‌داریم یاد تمامی جان‌باختگان راه آزادی به‌ویژه دانشجویانی که قربانی"ناپدیدسازی قهری" شده‌اند از جمله سعید زینالی که در حمله به کوی دانشگاه در سال ۱۳۷۸ تاکنون ناپدید شد. این نمونه‌یی از صدها دانشجو و شهروندی است که توسط حاکمان مستبد قربانی شده‌اند که ستمی بسیار بزرگ برای خانواده‌ها و مادران داغ‌دیده آنها است. اما سرکوب و زندان و اعدام نتوانسته دانشجویان را در مسیر مبارزه برای آزادی متوقف کند و درست در همین ایام باز هم دانشگاه است که هدف حمله استبداد قرار گرفته و این بار زندانی سیاسی احسان فریدی دانشجوی ۲۳ساله به اتهام آزادیخواهی در معرض حکم اعدام قرار گرفته و جانش در معرض خطر است.

 

در هفته‌یی که گذشت شاهد گسترش موج اعدامها بودیم به‌گونه‌یی که طی ۱۰روز اول آذرماه نزدیک به ۱۰۰زندانی قربانی چوبه‌های دار دیکتاتوری حاکم شدند که دو تن از آنها زن بودند. یک اعدام نیز برای گسترش وحشت در میان مردم، در ملأعام انجام گرفت. به این ترتیب آمار اعدامها از ابتدای سال ۱۴۰۴ تاکنون به ۱۵۶۴ اعدام رسیده است که در سه دهه گذشته بی‌سابقه است و همین امر اعتراض جهانی علیه احکام جنایتکارانه اعدام در ایران را برانگیخته است.

اکنون با این موج گسترده اعدامها انتظار می‌رود جامعه سیاسی و فعالان دانشجویی و تمامی وجدانهای بیدار به حمایت از زندانیان محکوم به اعدام و همراهی با خانواده‌های دادخواه بپیوندند و صدای "نه به اعدام" را به هر شکل ممکن بلند کنند تا اصلی‌ترین اهرم سرکوب از دست حکومت ولایت فقیه گرفته شود و مسیر آزادی و رهایی برای حق حاکمیت مردم هموار گردد.

 

کارزار "سه‌شنبه‌های نه به اعدام" روز سه‌شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ در هفته نودو‌هفتم در ۵۵زندان زیر در اعتصاب غذا می‌باشد:

زندان اوین (بند زنان و مردان)، زندان قزلحصار (واحد ۲و۳و ۴)، زندان مرکزی کرج، زندان فردیس کرج، زندان تهران بزرگ، زندان قرچک، زندان خورین ورامین، زندان چوبیندر قزوین، زندان اهر، زندان اراک، زندان لنگرود قم، زندان خرم‌آباد، زندان بروجرد، زندان یاسوج، زندان اسدآباد اصفهان، زندان دستگرد اصفهان، زندان شیبان اهواز، زندان سپیدار اهواز (بند زنان و مردان)، زندان نظام شیراز، زندان عادل‌آباد شیراز (بند زنان و مردان)، زندان فیروزآباد فارس، زندان دهدشت، زندان زاهدان (بند زنان و مردان)، زندان برازجان، زندان رامهرمز، زندان بهبهان، زندان بم، زندان یزد، زندان کهنوج، زندان طبس، زندان مرکزی بیرجند، زندان مشهد، زندان سبزوار، زندان گنبدکاووس، زندان قائمشهر، زندان رشت (بند مردان و زنان)، زندان رودسر، زندان حویق تالش، زندان ازبرم لاهیجان، زندان دیزل‌آباد کرمانشاه، زندان اردبیل، زندان تبریز، زندان ارومیه، زندان سلماس، زندان خوی، زندان نقده، زندان میاندوآب، زندان مهاباد، زندان بوکان، زندان سقز، زندان بانه، زندان مریوان، زندان سنندج، زندان کامیاران و زندان ایلام.

 

هفته نودو‌هفتم

سه‌شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴

#کارزار_سه‌شنبه‌های_نه_به_اعدام

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/19b2f35d-8cdc-425c-bfb2-ce804ebca575"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات