شورای امنیت سازمان ملل متحد در اولین بیانیه خود پس از سرنگونی رژیم بشار اسد، خواستار فرآیند سیاسی توسط مردم سوریه شد که به برگزاری انتخابات آزاد منجر شود. همچنین از تمامی کشورها خواسته شد به حاکمیت، استقلال و تمامیت ارضی سوریه احترام بگذارند. این شورا بر تعهد طرفهای توافق آتشبس ۱۹۷۴ برای ایجاد منطقه حائل غیرنظامی میان سوریه و اسراییل و کاهش تنشها تأکید کرد. علاوه بر این، بر اهمیت مبارزه با تروریسم و جلوگیری از بازگشت داعش به قدرت در سوریه تأکید شد(آسوشیتدپرس ۲۷ آذر ۱۴۰۳).
از سوی دیگر، ابوقصره، فرمانده نظامی هیأت تحریر شام، اعلام کرد که این گروه شاخه مسلح خود را منحل کرده و در نیروهای مسلح دولتی ادغام خواهد شد. او حملات اسراییل به سایتهای نظامی در جنوب سوریه را "ظلم" خواند و از جامعه بینالمللی خواست برای توقف این اقدامات راهحلی پیدا کند(خبرگزاری فرانسه).
وزیر خارجه ترکیه در مصاحبهیی با تلویزیون الحدث، تأکید کرد که ترکیه خواستار پایان هر گونه سلطهطلبی در منطقه است و از ایران نیز خواست این سیاست را دنبال کند. او همچنین به طنز از ادعای حضور بشار اسد در "جبهه مقاومت" انتقاد کرد و گفت ترکیه به هیأت تحریر شام برای بهبود روابط با غرب کمک کرده است، اما سیاستگذاری نهایی با خود این گروه است.
در همین حال، سخنگوی سازمان ملل متحد حضور ارتش اسراییل در منطقه حائل مرزی با سوریه را نقض توافقنامه جداسازی نیروها در سال ۱۹۷۴ دانست(آسوشیتدپرس).
از سوی دیگر، فالح فیاض، رئیس حشدالشعبی عراق، تأکید کرد امنیت سوریه با امنیت عراق گره خورده است و عراق در امور داخلی سوریه دخالت نمیکند. او همچنین گفت حشدالشعبی به "شیاطین" اجازه نخواهد داد امنیت عراق را متزلزل کنند(خبرگزاری تسنیم، وابسته به رژیم).