728 x 90

بیگدلی کارشناس حکومتی: در حقیقت قبل از این‌که تهدید خارجی داشته باشیم باید از تهدیدات داخلی نگران باشیم

قیام آبان ۹۸
قیام آبان ۹۸

سرنوشت پیچیده برجام، عنوان روزنامه حکومتی آرمان ملی ۱۳خرداد است که به چشم‌انداز تیره و تار برجام و «وضعیت پیچیده» ای که با موجودیت نظام گره خورده است اعتراف می‌کند و خواستار کوتاه‌آمدن نظام از «خواسته‌های خود» و پذیرش جام‌زهر شده است.
بیگدلی در این باره گفته است: نشانه‌ها و علائمی که از داخل ایران، از طرف آقای رابرت مالی و کشورهای اروپایی دیده و شنیده می‌شود، مایوس کننده است. 
ممکن است پرونده ما در شورای حکام در جلسات آینده مطرح شود که اگر رأی منفی دهد و شورای حکام ما را محکوم کند، پرونده ما به شورای امنیت می‌رود نتیجتا تحریم‌های جدیدتری علیه ما اعمال خواهد شد. همان‌طور که قبلاً هم این تحریم‌ها اعمال شده بود. از طرف دیگر ممکن است ایران یک اقدام تلافی‌جویانه‌ای در پیش بگیرد و دست به غنی‌سازی بیشتر از ۶۰درصد بزند، سانتریفوژهای پیشرفته‌تری را تولید کند که این خود می‌تواند بهانه‌یی به دست آمریکا و اسراییل دهد که دست به اقدامات متقابل بزنند. در واقع وضعیت پیچیده است و با توجه به مشکلاتی که داریم و با توجه به این‌که برخی از مقامات رسمی از جمله نمایندگان مجلس ابراز کرده‌اند که احتمالاً در تابستان با تورم شدیدی مواجه خواهیم شد، از طرفی فضای بین‌المللی هم حکایت از این می‌کند که دنیا در آستانه یک وضعیت ناهنجار اقتصادی است. از این رو به‌عنوان یک کارشناس پیشنهاد می‌کنم در شرایط فعلی طرفین از سطح خواسته‌های خود بکاهند.
وی با زبان معکوس جامعه در آستانه انفجار را اصلی‌ترین «‌تهدیدات داخلی» نظام توصیف کرد و افزود: در حقیقت قبل از این‌که تهدید خارجی داشته باشیم باید از تهدیدات داخلی نگران باشیم. (روزنامه حکومتی آرمان ملی ۱۳خرداد)

 

تحلیلگران حکومتی با اعتراف به بحرانهای مرگبار نظام تلویحاً به تن‌دادن و پذیرش جام‌زهر فرا می‌خوانند

بهشتی‌پور تحلیلگر حکومتی با اعتراف به بحرانهای مرگبار نظام تلویحاً به زبان معکوس سران نظام را برای برون‌رفت از این شرایط مرگبار به تن‌دادن و پذیرش جام‌زهر فراخواند. وی گفت «شاید با توافق یک نفس و فضای جدیدی (؟!) در اقتصاد» فروپاشیده نظام حاصل شود.
روزنامه حکومتی آرمان ۱۳خرداد، به‌نقل از بهشتی‌پور تحلیلگر حکومتی در راستای تشویق نظام به انتخاب این مسیر نوشت: ... باید توجه داشته باشیم اگر رئیس‌جمهور آمریکا واقعاً بخواهد با ایران به توافق برسد حتی می‌تواند مصوبات مجلس سنا را به فاصله ۹۰روز، ۱۲۰روز یا ۱۸۰روز معلق کند، چه رسد به بیانیه‌ها؛ یعنی اجرای قانونی که مجلس سنا تصویب کرده را می‌تواند به‌حالت تعلیق درآورد و این را مرتباً تکرار کند. .
وی با هشداربه پیامدهای قطعنامه شورای حکام افزود: و اینها سند می‌شود و مورد استناد دشمنان ایران قرار می‌گیرد و امکان دارد که بر اساس همین‌ها مثل گذشته پرونده ایران را به شورای امنیت سازمان ملل ارجاع دهند. بنابراین ما باید پیشگیری کنیم و اجازه ندهیم که تجربه‌های تاریخی تکرار شود.
وی با هشداربه پیامدهای قطعنامه شورای حکام مبنی بر «مستندسازی و یکسری پرونده‌سازی» علیه نظام افزود: اینها سند می‌شود و مورد استناد دشمنان ایران قرار می‌گیرد و امکان دارد که بر اساس همین‌ها مثل گذشته پرونده ایران را به شورای امنیت سازمان ملل ارجاع دهند. بنابراین ما باید پیشگیری کنیم و اجازه ندهیم که تجربه‌های تاریخی تکرار شود. .
بحث اصلی این است که ما به توافقی برسیم و از این فرصت استفاده کرده و فضایی برای اقتصاد کشور (؟!) ایجاد کنیم (روزنامه حکومتی آرمان ۱۳خرداد)...

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/a4672199-4124-40e4-9bdb-16bea49d44b4"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات