دبیر انجمن قطعه سازان با اشاره به ۴۰جلسه قطعه سازان با کارگزاران رژیم برای حل مشکلات تولیدکنندگان این بخش در ۲ماه گذشته، گفت: در حال حاضر وضعیت قطعه سازان روزبهروز بدتر شده و بهزودی ۴۰۰قطعهساز بیکار خواهند شد.
آرش محبینژاد افزود: با تعطیلی این افراد در مجموع تعداد بیکاران این صنعت ۲۸۰هزار نفر خواهد شد، در این شرایط هر چه فریاد میزنیم هیچکس به درد قطعه سازان توجهی نمیکند که این موضع بسیار نگرانکننده است.
محبینژاد با اعلام اینکه حل مشکل قیمت قطعات، تأمین نقدینگی، مطالبات معوق و سرمایه در گردش به همراه تأمین مواد اولیه واحدهای تولیدی باید حل شود، تصریح کرد: به تمام این مشکلات باید کاهش چشمگیر تیراژ خودرو را هم اضافه کرد. در حال حاضر تقریباًً تولید در خودروسازان رو به توقف است و برنامه تولید روزانه ۶هزار دستگاه خودرو بهشدت افت کرده و هرگز به اهداف از پیش تعیین شده نخواهیم رسید.
بیشتر بخوانید
مرکز پژوهشهای مجلس: بیکاری نگرانکننده و بحران زاست
مرکز پژوهشهای مجلس ارتجاع طی گزارشی اعتراف کرد ارقام مربوط به بیکاری نگرانکننده و بحرانزاست.
در این گزارش آمده است:. مشاهده نرخهای بیکاری جوانان، زنان و افراد دارای تحصیلات دانشگاهی در استانهای مختلف و یادآوری اعتراضات زمستان سال ۱۳۹۶ هشداری است که لزوم تغییر مسیر اقتصاد ایران را بیش از پیش نمایان میکند.
از جمله نرخ بیکاری زنان ۱۵ تا ۲۹ساله تحصیل کرده در استانهای کردستان، کرمان، اردبیل و کرمانشاه بیش از ۸۴، ۷۹، ۷۸و ۷۶درصد بوده است.
اختلاف در زمینه اعلام آمار بیکاری بین آمارهای ارایه شده توسط مقامات رژیم برای پوشاندن فاجعه بیکاری آنچنان زیاد و چند میلیونی است که گاهی از اوقات صدای رسانههای خود رژیم را هم به هوا بلند میکند بهصورتی که صدای تلویزیون رژیم هم در آمده است و از آن بهعنوان ”معضلی فراگیر که آمار واحدی نداریم“ نام میبرد.
هشدار نسبت به افزایش بیکاران تحصیل کرده
مهدیه حسینینسب استاد روانشناسی دانشگاه آزاد رژیم در یاسوج نسبت به بیکاری بیکاران تحصیل کرده هشدار داد و گفت: میزان بیکاری افراد تحصیلکرده، حداقل دو برابر میزان بیکاری عمومی جامعه است. آماری که در پایان هر ترم تحصیلی بر ارقام آن افزوده میشود، رقمهایی که به دستاندر کاران هشدار میدهد. وی افزود: بیکاری تحصیلکردهها تاثیرات منفی در میان دانشجویان بهوجود میآورد. طبق گزارش جدید مرکز آمار، استانهای چهارمحال و بختیاری، کرمانشاه و خوزستان در تابستان ۹۶ بالاترین نرخ بیکاری را داشتهاند.
العربیه: ۴۲درصد بیکاران در ایران فارغالتحصیلان دانشگاه هستند
یکی از معاونان سازمان مدیریت و برنامهریزی رژیم اعتراف کرد ۴۲درصد بیکاران یا دارای مدرک لیسانس هستند و یا حتی بالاتر. العربیه روز جمعه گزارش داد: رژیم ایران با بحرانی مواجه است که خود را در بیکاری ۴۲درصد فارغالتحصیلان دانشگاهی و مؤسسات نشان میدهد. سعید نمکی گفت:ما باید به فکر راهحل اساسی برای این معضل بوده و مهاجرت این نخبگان را رد کنیم
۵۰۰هزار نفر در پاییز بیکار شدند. نرخ بیکاری جوانان به ۲۸درصد رسید
جدیدترین گزارش مرکز آمار رژیم حکایت از افزایش نرخ بیکاری بهمیزان دو درصد در پاییز ۹۶نسبت به تابستان ۹۶ دارد. بر اساس این گزارش نیروی کار در پاییز امسال از جمعیت ۲۶میلیون و ۴۷۲هزار و ۸۳۵نفری فعال کشور، بالغ بر ۲۳میلیون و ۳۳۱نفر شاغل و بیش از ۳میلیون و ۱۴۱هزار و ۶۰۰نفر بیکار هستند.
بر اساس این گزارش، نرخ بیکاری جوانان ۱۵ تا ۲۴سال در پاییز امسال با کاهش ۲درصدی نسبت به پاییز ۹۵ به ۲۸و چهار درصد رسید.
یک عضو انجمن اقتصاددانان: نرخ بیکاری واقعی در کشور ۱۴تا ۱۵درصد و در برخی استانها ۱۸درصد است
خبرگزاری حکومتی ایلنا روز دوشنبه ۷ اسفند نوشت: پرویز جاوید عضو انجمن اقتصاددانان در واکنش به آمار ارائه شده توسط مرکز آمار درباره نرخ بیکاری فصل پاییز سال جاری، با اعلام اینکه متوسط بیکاری در ایران چیزی بین ۱۴ تا ۱۵درصد است، تصریح میکند: این میزان را مرکز آمار نیز قبول دارد اما چون سازمان دولتی است، باید نرخ را کم اعلام کند.
وی افزود: واقعیت این است که متوسط بیکاری در ایران بین ۱۴-۱۵درصد است حتی در استانهایی مانند سیستان و بلوچستان، گیلان و سمنان آمار بیکاری بسیار بیشتر بوده و به ۱۷-۱۸درصد میرسد.
پرویز جاوید افزود: باید واقعیتها را دید و دقیق صحبت کرد، هماکنون بهطور کلی در ایران حدود ۴تا ۵میلیون بیکار داریم که چیزی حدود ۳میلیون نفر از آنها را بیکاران با تحصیلات بالا تشکیل میدهند.
وی گفت: به غیر از آماری که اعلام کردم، هر ساله حدود ۷۰۰هزار نفر به خیل بیکاران کشور اضافه میشوند که بیشتر آنها را افراد تحصیل کرده تشکیل میدهند.