728 x 90

بمباران مواضع شبه‌نظامیان حزب‌الله لبنان وابسته به رژیم ایران

حملات گسترده اسراییل به جنوب لبنان
حملات گسترده اسراییل به جنوب لبنان

ارتش اسراییل روز سه‌شنبه ۱۸ آذر مواضع شبه‌نظامیان حزب‌الله لبنان وابسته به رژیم ایران را بمباران کرد.
بر اساس بیانیه ارتش اسراییل در ساعات اولیه بامداد سه‌شنبه، زیرساخت‌های حزب‌الله در چندین منطقه در جنوب لبنان که یگان رضوان از آن برای تمرین و آماده‌سازی نیروهای خود استفاده می‌کرد، هدف قرار گرفت.
ویدیوهای منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی وقوع انفجار‌های مهیب ناشی از این حملات را نمایش می‌دهند.

یورونیوز نوشت: 

ارتش اسراییل هم‌چنین اعلام کرد که در جریان این عملیات چندین ساختمان نظامی و تاسیسات پرتاب موشک حزب‌الله را هدف قرار داده است.

یگان رضوان حزب‌الله، واحد عملیات ویژه این شبه‌نظامیان است که ماموریت‌هایی چون عملیات نفوذی به خاک اسرایيل، جنگ شهری و عملیات پیچیده و تهاجمی را بر عهده دارد. این یگان که از دهه ۱۹۹۰ فعالیت می‌کند و در سال ۲۰۰۸ و پس از کشته شدن عماد مغنیه، معروف به «حاج رضوان»، فرمانده کل نیروی نظامی حزب‌الله، «رضوان» نام گرفت.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/23def3a5-02e3-43b2-a789-ba9abd457b04"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات