728 x 90

برایان هوک رئیس اقدام علیه ایران: منابع مالی رژیم ایران برای تروریسم و سرکوب را قطع می کنیم

تلویزیون سی اسپن ۱۹ سپتامبر۲۰۱۸ - برنامه موشکی رژیم ایران

برایان هوک در بنیاد فکری هادسون ۱۹ سپتامبر۲۰۱۸
برایان هوک در بنیاد فکری هادسون ۱۹ سپتامبر۲۰۱۸

برایان هوک، رئیس «گروه اقدام ایران» روز چهارشنبه ۱۹سپتامبر (۲۸شهریور) در سخنانی که در مؤسسه هادسن داشت به گوشه‌هایی از نکات کشورش در مورد توافق اتمی با رژیم ایران اشاره کرد.

او گفت: وقتی رئیس جمهور برای اولین بار به دولت خود رهنمود داد که به برجام و نقایص جدی آن در ۲۰۱۷ بپردازند به ۳نقیصه کلیدی در آن اشاره کرد.

 

قسمت غروب اتمی، برنامه بازرسیها و حدوداًً سکوت کامل در رابطه با برنامه موشکی ایران چیزهایی هستند که می‌خواهم امروز با شما در میان بگذارم.

رژیم ایران بزرگترین نیروی موشکی بالستیک در خاورمیانه را در اختیار دارد. ایران بیش از ۱۰سیستم بالستیکی را در زرادخانه یا در حال توسعه دارد. برنامه موشکهای بالستیک از جمله قابل‌توجه‌ترین چالشها در این منطقه است و این یک تهدید مستمر برای متحدان و دوستان ما از جمله اسراییل می‌باشد.

 

رژیم ایران باید تکثیر موشکهای بالستیک را پایان دهد

همانگونه که مایک پمپئو وزیرخارجه آمریکا در ماه مه گفت ایران باید تکثیر موشکهای بالستیک خود را خاتمه دهد و پرتاب یا توسعه بیشتر موشک را متوقف کند.

تاریخ به‌روشنی نشان داده که توسعه سیستم‌های موشک بالستیک اغلب در امتداد توسعه تسلیحات اتمی به پیش می‌رود..

به این خاطر این دولت در موضع خود قاطع بوده که همزمان با برنامه تکثیر موشکی ایران به موضوع اتمی آن نیز باید پرداخته شود.

در برجام این دو مقوله از یکدیگر تفکیک شده‌اند... و این یکی از نقیصه‌های کلیدی برجام بوده است...

این توافق در حفاظت از مردم آمریکا شکست خورده است. بخشی از آن به‌خاطر همین است که به گسترش موشکهای ایران به سراسر خاورمیانه نپرداخته است...

 

نماینده ویژه وزارت‌خارجه آمریکا در اشاره به بخشهای قانونی برجام گفت: قطعنامه شماره ۱۹۲۹شورای امنیت ایران را از هر گونه فعالیت موشک بالستیک از جمله سیستم پرتاب کننده موشکی بالستیک که بتواند سلاح اتمی حمل کند منع می‌کند.

اما با این وجود ایران در سال ۲۰۱۰ به توسعه پرتاب کننده‌های موشکی پرداخت و این نقض آشکار قانون بین‌المللی است.

پیام جامعه جهانی به‌روشنی این بود که ایران نمی‌تواند برنامه اتمی خود را همزمان با توسعه تواناییهای موشکی به پیش ببرد اما توافق اتمی ایران این اجماع بین‌المللی را هم نقض کرده است.

در این توافق، در پرداختن به محدود کردن برنامه موشکهای بالستیکی ایران کوتاهی شده است.

این توافق تحریمها علیه این رژیم را کاهش داد ولی در عین‌حال به ایران اجازه داد تا زرادخانه خود را توسعه دهد...

 

دخالتهای رژیم ایران در کشورهای منطقه

نماینده ویژه وزارت‌خارجه آمریکا در اشاره به دخالتهای رژیم ایران در سوریه گفت: اول بگویم که ایران بعد از ۲۰۱۲ شانزده میلیارد دلار به دوستان دست‌نشانده‌اش در سوریه و عراق و لبنان و یمن داده و فکر می‌کنم ۴و ۶دهم میلیارد دلار هم به‌صورت اعتباری به بشار اسد داده و نمی‌دانم این کارها چه کمکی به آنچه در سوریه در جریان است می‌کند...

وزیر پمپئو به‌روشنی گفته است که تمامی نیروهای تحت‌امر رژیم ایران باید سوریه را ترک کنند. این التزامی است که ما به‌عنوان بخشی از برنامه سیاسی مان خواهان آن هستیم...

 

ما آن‌قدر فشار وارد می‌کنیم و کاری خواهیم کرد که در رابطه با رفتار بدخواهانه ایران در سوریه دخلش به خرجش نیرزد  و این در مورد عراق هم صادق خواهد بود.

... بعد از حمله روز شنبه در بصره و حمله موشکی از داخل ایران به اربیل، تنش آفرینیهای ایران را جدی گرفته‌ایم و البته ما برای حفاظت از اموال و افرادمان در عراق واکنش قاطع نشان می‌دهیم بنابراین مهم است که ایرانیها در جریان عزم جزم ما باشند.

...بازارهای ایران در ماههای گذشته به‌شدت متلاطم بوده و قیمت بسیاری از اجناس، ارز و سکه طلا به‌شدت بالا رفته است تا جایی که رئیس‌جمهوری آمریکا در روز ۱۴شهریور از آن به‌عنوان «آشفتگی کامل» یاد کرد.

وی اظهار داشت: «ایران در حال حاضر در آشفتگی کامل است. و آنها تنها به فکر نجات خودشان هستند».

 

فعالیتهای بنیاد هادسن علیه تروریسم رژیم ایران

گفتنی است که روز دوشنبه ۱۹شهریور۹۷به‌مناسبت هفدهمین سالگرد حملات ۱۱سپتامبر و آغاز جنگ علیه تروریسم، بنیاد فکری هادسن در پایتخت آمریکا میزبان نشستی بود که در آن مبارزه با اشکال مختلف تروریسم در افغانستان، عراق، سوریه و سایر کشورهای خاورمیانه و شاخ آفریقا به بحث گذاشته شد..

 

شرکت‌ کنندگان در این نشست به موضوع بنیادگرایی در سوریه و افغانستان پرداختند. مایکل پریجنت، تحلیلگر ارشد امور خاورمیانه در بنیاد هادسن در این نشست گفت: «آمریکا باید برای رهبران کشورهای خاورمیانه‌روشن کند که در منطقه ماندنی است؛ در غیراین صورت آنها مجبور خواهند بود به حضور نیرویی مانند رژیم ایران تن بدهند.»

مطالب مرتبط:

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/61810cd8-a614-449e-ae9b-11b681db0e17"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات