728 x 90

السیاسه کویت و آلگماینر - افشای جزئیات جدیدی از برنامه رژیم ایران برای ساخت کلاهکهای هسته‌یی

سونا صمصامی - افشاگری مقاومت ایران
سونا صمصامی - افشاگری مقاومت ایران

السیاسه کویت:

مقاومت ایران از سایت‌های سری هسته‌یی رژیم ایران پرده برداشت

 

السیاسه کویت نوشت: مقاومت ایران از وجود تأسیسات مخفی پرده برداشت که نقض آشکار توافقات بین‌المللی توسط رژیم حاکم بر تهران را اثبات می‌کند.

سونا صمصامی، نماینده شورای ملی مقاومت ایران در آمریکا و علیرضا جعفرزاده، معاون نمایندگی این شورا، گزارشهای مستندی درباره برنامه مخفی هسته‌یی رژیم ایران ارائه کردند. خانم صمصامی گفت رژیم فعالیت‌های هسته‌یی خود را از دید جامعه بین‌المللی پنهان کرده و تمامی محدودیت‌های اعمال‌شده را زیر پا گذاشته است. وی در ادامه خاطرنشان کرد که هدف اصلی رژیم نه‌تنها افزایش ظرفیت هسته‌یی، بلکه تولید سلاح‌های اتمی است که می‌توانند در درگیری‌های آینده علیه غرب یا کشورهای منطقه به کار گرفته شوند.

جعفرزاده در این کنفرانس مطبوعاتی از مکان‌هایی پرده برداشت که رژیم ایران تاکنون آنها را اعلام نکرده بود.

مقاومت ایران به بازگرداندن تحریم‌های بین‌المللی که مرتبط با برنامه هسته‌یی و موشکی رژیم ایران هستند فراخوان داد.

(السیاسه کویت: ۱۴بهمن ۱۴۰۳)

 

 

آلگماینر

افشای جزئیات جدیدی از برنامه رژیم ایران

برای ساخت کلاهک‌های هسته‌یی

 

رسانه خبری آلگماینر از آمریکا در گزارشی از کنفرانس افشاگرانه مقاومت ایران در واشنگتن نوشت:

روز جمعه، مقاومت ایران فاش کرد رژیم ایران به‌طور پنهانی تلاش‌ها برای ساخت کلاهک‌های هسته‌یی برای موشک‌های سوخت جامد را در ۲سایت افزایش داده است.

شورای ملی مقاومت که به‌دنبال سرنگونی رژیم ایران است، گزارش جدیدی را منتشر کرد که در آن جزئیات چگونگی ساخت کلاهک‌های هسته‌یی برای موشک‌های سوخت جامد با برد ۳۰۰۰کیلومتر و در حال ساخت در شاهرود و سایت‌های آزمایش موشکی سمنان در ایران ارائه شده است.

این طرح توسط سازمان تحقیقات دفاعی پیشرفته موسوم به سپند(SPND) که مسئول مدیریت فعالیت‌های رژیم برای دستیابی به سلاح اتمی است هدایت می‌شود.

سونا صمصامی، نماینده شورای ملی مقاومت ایران در آمریکا در یک کنفرانس مطبوعاتی که در مورد یافته‌های این گروه بحث می‌کرد، گفت: «اکنون، ما شواهد مستندی داریم که نشان می‌دهد سایت‌های موشکی شاهرود و سمنان با سپند، سازمان تسلیحات هسته‌یی رژیم، هماهنگی کامل دارند.

بنا بر اظهارات شورای ملی مقاومت ایران، تلاش‌های هسته‌یی رژیم تحت پوش بخشی از یک «ابتکار فضایی» جدید به‌طور پنهانی دنبال می‌شود.

(سایت آلگماینر: ۱۵بهمن ۱۴۰۳)

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/55b05cbd-64de-4fb5-98df-8ea571a8ff9a"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات