با گذشت چندین ماه از انتخاب نخستوزیر و تشکیل نشدن دولت در لبنان، ادامه وخامت اقتصادی و معیشتی باعث شروع اعتراضات در لبنان شد.
به گزارش رادیو فرانسه سهشنبه ۱۸خرداد، بیش از یکسال و نیم است لبنان بهدلیل ساختار فساد سیاسی درگیر بحران اقتصادی بیسابقه و شدیدی است. ارزش پول ملی لبنان همچنان در حال سقوط است، وخامت اقتصادی ناشی از فساد دستگاه حاکمیت، وخامت اقتصادی بیسابقهیی را بهدنبال داشته است و فقر معیشتی مردم لبنان را بهطور وسیعی گسترش داده است.
مردم لبنان روز دوشنبه در اعتراض به ساختار فساد سیاسی در این کشور و ادامه اوضاع نابسامان معیشتی با آتش زدن لاستیک خودروها اقدام به بستن برخی خیابانها در مرکز بیروت و تقاطعهای فردان، عائشه بکار، میدان الشهداء در مرکز شهر ورودیهای ضاحیه جنوبی بیروت را بستند.
همچنین با وجود گستردگی نیروهای امنیتی، معترضان با ایجاد راهبندان در اطراف پارلمان به ساختمان وزارت اقتصاد حمله کرده و تلاش کردند که درهای آن را شکسته و وارد ساختمان شوند و با نیروهای امنیتی درگیر شدند.
تظاهر کنندگان همچنین یک تجمع اعتراضی در برابر کمیته اقتصادی و اجتماعی غرب آسیای سازمان ملل متحد (اسکوا) در مرکز بیروت برگزار کردند.
معترضان وخامت اوضاع سیاسی و اقتصادی در لبنان را ناشی از حاکمیت فاسد در این کشور میدانند و خواستار سرنگونی آن هستند.