728 x 90

-

تحریمها علیه روسیه سفید

-

الکساندر لوکاشینکو رئیس‌جمهور روسیه سفید
الکساندر لوکاشینکو رئیس‌جمهور روسیه سفید
سرکوبگران در لیست تحریمها قرار می‌گیرند، این بار در روسیه سفید.
گزارشی از یورونیوز:
اتحادیه اروپا شمار دیگری از مقامهای روسیه سفید را در لیست سیاه تحریمهای خود قرار داد. اتحادیه اروپا اعلام کرد این مقامها، مسئول سرکوب مخالفان سیاسی و اختناق در جامعه هستند. مدیر مؤسسه آی.پی.ام می‌گوید: تأثیر تحریمها محسوس نبوده است. باید اقدامهای شدیدتری صورت بگیرد. وی می‌افزاید: با توجه به تحولات سیاسی اخیر، جز آزادی چند زندانی سیاسی هیچ‌گونه روند به سوی دموکراسی نمی‌بینم. تأثیرات اقتصادی این تحریمها هم در مقایسه با بحران اقتصادی کشور محسوس نیستند.

نماینده دولت روسیه سفید هم می‌گوید: «اتحادیه اروپا دوستان ما نیستند، ما با مشکلات دست به گریبان هستیم و آنها اوضاع را برای ما دشوارتر می‌کنند». اما سخنگوی اتحادیه اروپا در این مورد نظر دیگری دارد و معتقد است تحریم علیه روسیه سفید مؤثر بوده است.

وی می‌گوید: «سازمانهای غیردولتی از این‌که ما دولت روسیه سفید را تحریم کردیم خوشنود هستند و می‌گویند این اقدام مؤثر بوده است».
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/8b19d0b3-76b5-41fb-b9c8-59ef111718f9"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات