728 x 90

قيام هاي خاورميانه,سوريه,

زیر فشار فزاینده از طرف کشورهای اتحادیه عرب، بشار اسد به گفتگو با نبیل العربی دبیرکل این اتحادیه نشست

-

نبیل العربی و اسد
نبیل العربی و اسد
العربی گفت آنها درباره تمام جنبه‌های بحران کنونی گفتگو کردند. وی این مذاکرات را صریح و قاطع توصیف کرد.

نبیل العربی گفت: من نتیجه آخرین اجلاس سران اتحادیه عرب را به بشار اسد منتقل کردم. کشورهای عربی متفق‌القول هستند که باید یک راه‌حل فوری برای پایان‌دادن به این خشونتها و خونریزی مردم پیدا شود.

العربی در این ملاقات یک برنامه 13 ماده‌ای را به بشار اسد ارائه داد. از جمله ضرورت برگزاری انتخابات طی 3سال آینده و هم‌چنین انجام اصلاحات پایه‌یی در سوریه. توافقات به‌دست آمده در یک هیأت متشکل از وزیران خارجه کشورهای اتحادیه عرب مورد بررسی قرار می‌گیرد. این در حالیست که هنوز خیابانهای سوریه شاهد انبوهی از تظاهر‌کنندگان مخالف اسد و سرکوبهای نظامیان می‌باشد. روز شنبه در شهر حمص 8تن توسط نیروهای امنیتی کشته شدند و شاهدان خبر از تعداد بیشتری کشته در سایر نقاط سوریه داده‌اند. برخی از تظاهر‌کنندگان در شعارها و پلاکاردهایشان خواهان مداخله بین‌المللی هستند. پاسخ بشار اسد به قیام 6ماهه ترکیبی از سرکوب و قول اصلاحات بوده است. اما اکثر تظاهر‌کنندگان این حرفهای او را وعده‌های توخالی می‌دانند که بسیار کم و بسیار دیر هستند. سازمان ملل تخمین می‌زند که تاکنون دست‌کم ۲۲۰۰تن در نتیجه قیام سوریه کشته شده‌اند، هرچند که گروههای حقوق‌بشری این رقم را نزدیک به ۳۰۰۰تن گزارش کرده‌اند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/ba7ece5c-3e63-4925-a148-f1620dbf731b"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات