728 x 90

اعتراض عليه مالكي,توپ باران كردستان توسط رژيم ,دخا

العراقیه: «تنش بین عراق و کشورهای همسایه به نقطه‌یی خطرناک رسیده است».

-

تلویزیون العراقیه
تلویزیون العراقیه

تلویزیون الشرقیه نیوز: العراقیه به رهبری ایاد علاوی خواستار دخالت سازمان ملل ‌متحد برای متوقف کردن اقدام رژیم ایران برای قطع آب دهها رودخانه از جمله الوند و کرخ و کارون که به عراق می‌ریزند، گردید. در بیانیه العراقیه آمده است: «تنش بین عراق و کشورهای همسایه به نقطه‌یی خطرناک رسیده است».

در این بیانیه هم‌چنین آمده است: «فراکسیون العراقیه از دولت عراق می‌خواهد تا برای تشکیل یک کمیته از سازمان ملل ‌متحد و کمیته دیگری از سازمان کنفرانس اسلامی برای بررسی اصولی و ثبت شکایات نزد شورای امنیت در رابطه با تجاوز رژیم ایران که بر خلاف همه کنوانسیونهای بین‌المللی و توافقات دوجانبه بین عراق و ایران حق مشروع عراق در دهها رودی که در عراق جاری می‌شود به‌ویژه الوند، کرخه و کارون را نادیده می‌گیرد، اقدام کند».

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/f0fc5f10-901d-4b92-926a-a086a54b2a70"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات