728 x 90

قيام هاي خاورميانه,سوريه ,

نیروهای بشار اسد روز شنبه ۳تن از تظاهر‌کنندگان را به قتل رساندند

-

سوریه - نیروهای سرکوبگر امنیتی
سوریه - نیروهای سرکوبگر امنیتی
نیروهای بشار اسد روز شنبه به تظاهر‌کنندگان در شهر حمص که در حال برگزاری مراسم تدفین شهدای روز جمعه خود بودند شلیک کرده و 3تن را به قتل رساندند. در این حمله دهها تن نیز مجروح شدند.
گروههای حقوق‌بشری سوریه می‌گویند نیروهای دولتی در تظاهرات سراسری روز جمعه حداقل 44تن از تظاهرکنندگان را با شلیک گلوله به قتل رساندند.
صحنه‌هایی تکان‌دهنده‌یی از کشتار و حملات نیروهای بشار اسد به مردم در شهر حمص به روی اینترنت گذاشته شده است. در این صحنه‌ها مردم در حالت تشویش و نگرانی در حال جابجایی مجروحان خود هستند.
شبکه جهانی بی.بی.سی گزارش داد: مردم به‌رغم تهدیدات و خطرات موجود کماکان به خیابانها آمده و تظاهرات می‌کنند، به‌دلیل این‌که خون بسیاری ریخته شده است، تعداد بسیاری از مردم خشمگین هستند و حاضرند کماکان به صحنه بیایند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/f8057d73-1b8d-4ca3-a0cd-723ed40e3152"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات