728 x 90

اعتراض عليه مالكي,موصل,قيام هاي خاورميانه,جمعه شما

اخباری از تظاهرات مردم عراق در بغداد و موصل علیه دولت مالکی

-

تظاهرات عراق
تظاهرات عراق
امروز مردم عراق در روز جمعه که «جمعه شمارش معکوس» نام گرفته بود، در میدان تحریر بغداد و موصل تظاهرات کردند و با سر دادن شعارهایی خواهان سرنگونی دولت نوری مالکی دیکتاتور عراق جدید و آزادی زندانیان شدند.

تلویزیون الشرقیه گزارش داد تظاهرات خواستار تحت پیگرد قرار دادن فاسدین با هر منصبی در دولت و احاله افسران تیپ ۵۴ و در صدر آنها سرتیپ علی فاضل عمران متهم به ارتکاب جنایت به دادگاه عراق شدند… . تظاهر‌کنندگان هم‌چنین خواستار استرداد سرهنگ فراری ابو علی البصری مدیر امنیت نخست‌وزیری در پی اتهام وی و ابو عمار البصری برادرش و دیگران به اتهام فراری دادن مجرمین القاعده از زندان بصره به ایران شدند

یک خانم تظاهرکننده در میدان تحریر گفت: من یک بیوه هستم و مرا و بچه‌هایم را از خانه بیرون کردند و خانه‌ام را گرفتند. عملیات رصافه و عملیات بغداد حکم کرده بود که خانه‌ام را بگیرند، به داد و فریاد ما برسید. حقوق‌بشر کجاست؟

یک مادر تظاهرکننده گفت: در سال ۲۰۰۶ هر سه پسرم را گرفتند و بردند می‌خواهم بدانم که سرنوشت‌شان چه شده است ما دلار نداریم که بدهیم، از کجا بیاوریم، پسرانم بیگناه هستند آنها را آزاد کنید.

یک مادر تظاهرکننده گفت: ما از مالکی هیچ چیزی نمی‌خواهیم الا این‌که پسرم را آزاد کند.

یک مادر دیگر گفت: من هیچ چیزی نمی‌خواهم فقط می‌خواهم بدانم برادرم کجاست، آنها تروریستها را آزاد می‌کنند ولی بیگناهان در زندانها هستند. مالکی برای ما چه کار کرده است. این ملت از گرسنگی دارد می‌میرد... . هر کسی به عراقیان ظلم کرده است خدا آنها را خوار کند

یکی از برادرانم توسط تروریستها و مالکی به قتل رسید و یکی را زندانی کردند آنها فقط به کرسی‌شان می‌اندیشند و نه به مشکلات مردم

یک مادر گفت: مالکی فتنه‌انگیزی می‌کند. ما خسته شدیم، سه شهید داده‌ام، وقتی مالکی یکی را از زندان خارج می‌کند شش نفر دیگر را می‌سوزاند و به زندان می‌اندازد چرا.

یکی از تظاهر‌کنندگان دیگر گفت: به‌خاطر زندانیان مظلوم تا آخرین نفس نیز می‌آییم.. ای مالکی توچهار وزارتخانه را به‌دست گرفته‌ای این حق نیست، وسایل خواهرم را از خانه‌اش به داخل خیابان ریخته‌اند... . ای نوری المالکی روز حسابرسی خواهد رسید.

یک تظاهر کننده دیگر گفت: جوانان عراق در میدان تحریر مشکلات کشور را حل می‌کنند زیرا که دولت در منطقه سبز زیر کولر نشسته است و نمی‌تواند برای حل مشکلات داخلی و خارجی کشور کاری انجام بدهد امروز ما دادگاه فساد اداری را تشکیل دادیم و هر فاسدی را محاکمه خواهد کرد. چه بزرگ باشد و چه کوچک... . ما از این‌که کوتوله‌های منطقه سبز را انتخاب کرده‌ایم پشیمان هستیم ولی بدانید که روزهای شما کوتاه است... .

یک خانم تظاهر کننده: گفت: ما از یک خانواده هستیم و از سال ۲۰۰۶ این پنج برادر از یک خانه را بردند و حال در زندانهای سری هستند...

تلویزیون رافدین گزارش داد که تظاهر‌کنندگان خواهان سرنگونی دولت المالکی شدند چرا که در برآورده کردن خواسته‌های مردم شکست خورده است. مردم در این تظاهرات شعار می‌دادند که ملت عراق خواهان سرنگونی این حکومت هستند

تلویزیون رافدین گفت: یک زن می‌گوید: این پارلمان را با یک ربع دینار می‌فروشیم. بیشتر ارزش ندارید

روی یک پلاکارد نوشته شده است: عنوان نمایشنامه ستاره دروغ گویان نوری المالکی است.

به گزارش تلویزیون البغدادیه در موصل مرکز استان نینوا نیز تظاهرات از سرگرفته شده و تظاهر‌کنندگان خواستار کنار رفتن نوری المالکی شدند یکی از تظاهر‌کنندگان گفت حدود دو هزار نفر از شهروندان به سمت میدان احرار رفته‌اند و شعار می‌دادند... آنها خواستار برکناری مالکی شدند زیرا که به وعده‌هایش عمل نکرده است.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/5bff6dc5-e1a6-402d-bd87-697d8e28bd4f"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات