728 x 90

اشغال بخشي از اشرف با زرهي,

«ماشین کشتار را متوقف کنید»

-

کنفرانس پاریس7اردیبهشت 90
کنفرانس پاریس7اردیبهشت 90
هفته‌نامه لوکوریه دزیولین بین‌المللی ـ چهارشنبه ۴مه ۲۰۱۱:
بسیاری شخصیتهای بین‌المللی به فراخوان شورای ملی مقاومت ایران که یک کنگره در پرت مارلی برگزار می‌کرد تا وضعیت در کمپ اشرف در عراق که قربانی یک حمله کشنده بود را محکوم کند، پاسخ مثبت دادند.
این یک گردهمایی تحت حفاظت بالا بود که در چهارشنبه ۲۷آوریل در سالن پیرامید پرت مارلی برگزار شد. بسیاری از نمایندگان جامعه ایرانیان و شخصیتهای بین‌المللی در این کنفرانس که از سوی شورای ملی مقاومت ایران برای بررسی سرنوشت کمپ اشرف در عراق برگزار شده بود، گرد آمده بودند. برنده جایزه نوبل صلح الی ویزل در این کنفرانس شرکت کرد.
این کمپ که چندین هزار عضو سازمان مجاهدین خلق ایران که برای سرنگونی رژیم اسلام‌گرای حاکم بر تهران مبارزه می‌کنند، در آن اقامت دارند، در روز ۸آوریل صحنه یک عملیات کشنده بوده است. به گفته سازمان ملل این حمله که از سوی نیروهای عراقی صورت گرفته، ۳۵کشته در میان صفوف مجاهدین خلق ایران بر جای گذاشت.
برگزارکنندگان گفتند: «تراژدی اشرف، که در آن ۳۵مخالف ایرانی غیرمسلح و بی‌دفاع قتل‌عام شدند و ۳۵۰نفر مجروح شدند، ابعاد انسانی گسترده‌ای به خود گرفته است. در واقع دولت عراق تلاش می‌کند که این اقامتگاه ۳۴۰۰نفر که تحت حفاظت کنوانسیون چهارم ژنو هستند را به یک اردوگاه مرگ تبدیل کند».
حول مریم رجوی پرزیدنت برگزیده شورای ملی مقاومت، ژنرالهای آمریکایی مثل جیمز جونز، مشاور امنیت ملی پرزیدنت اوباما تا ۲۰۱۰، وسلی کلارک، فرمانده سابق ناتو، پاتریک کندی، اینگرید بتانکور و هم‌چنین برنده جایزه نوبل صلح الی ویزل فراخوان به شکستن سکوت در مورد اشرف دادند و درخواست کردند که در این مورد تحقیقات صورت گیرد. آنها هم‌چنین از سازمان ملل و ایالات متحده خواستند که به فوریت اقدام کنند تا «خروج نیروهای عراقی از اشرف و تضمینهای امنیتی برای اهالی را کسب نمایند».

«ماشین کشتار را متوقف کنید»
مریم رجوی گفت: «من از آنها می‌خواهم که چشمانشان را به روی روندی که به‌روشنی به سمت یک فاجعه می‌رود، نبندند. دولت آمریکا و دولتهای عضو اتحادیه اروپا و دیگران مسئولیت دارند جلوی جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت را بگیرند. بایستی به نظاره‌کردن و فرار از مسئولیت پایان داد! جهان باید ماشین کشتاری که به‌راه افتاده است را متوقف کند».
اگر‌چه اتحادیه اروپا در سال ۲۰۰۹ سازمان مجاهدین خلق ایران را از لیست سیاه گروههای تروریستی خود حذف کرد ولی ایالات متحده هنوز آن را نگاه داشته است.

اینگرید بتانکور به مبارزه‌ای که مریم رجوی پرزیدنت برگزیده شورای ملی مقاومت به پیش می‌برد، پیوست.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/602653ae-da1c-4a6c-85a9-53d32846e8b4"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات