728 x 90

شهيدان قيام,

مراسم یادبود شهید سرفراز مجاهد خلق محمدعلی حاج‌آقایی

-

شهید محمد علی حاج آقایی در اشرف
شهید محمد علی حاج آقایی در اشرف
روز جمعه در مراسم یادبودی که برای شهید سرفراز مجاهد خلق، محمدعلی حاج‌آقایی برگزار گردید مردم خاطره وی را گرامی داشتند و بنابر وصیت شهید با پخش ترانه مرغ سحر، به‌صورت جمعی این ترانه را به یاد او خواندند.

دژخیمان وزارت اطلاعات دیکتاتوری آخوندی پیکر مجاهد قهرمان محمدعلی حاج‌آقایی را شبانه در روستای ازناوله زادگاه او، به خاک سپرده بودند.
به دستور وزارت بدنام اطلاعات، برای جلوگیری از هرگونه تجمعی پیشاپیش و در شب خاکسپاری مجاهد قهرمان محمدعلی حاج‌آقایی در چهارشنبه‌شب، بخشدار رژیم در منطقه فریدن، دهدار روستای ازناوله را احضار نمود و به وی ابلاغ کرد: قرار است امشب محمدعلی حاج‌آقایی در این روستا دفن شود، هیچ‌کس حق بیرون آمدن از خانه را ندارد و شلوغ نکند تا این‌که بعد از خاکسپاری به خانواده آنها اطلاع داده شود. اعضای خانواده حاج‌آقایی و دوستان او بلافاصله بر مزار این شهید حاضر شده و در زیر بارش برف به وی ادای احترام کردند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/1a9e79c6-4271-45ea-8b51-5cac369e0cbc"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات