728 x 90

-

قریب الوقوع بودن اجرای حکم اعدام حسین خضری

-

--
--
دیوان عالی کشور رژیم در نامه‌ای به شعبه ۹ اجرای احکام دادگاه انقلاب ارومیه خواهان اجرای حکم اعدام حسین خضری شده است.
این نامه ارسالی که به رؤیت وکیل حسین خضری نیز درآمده است آخرین راه‌های قانونی برای لغو حکم اعدام وی بوده است، از سوی دیگر وکیل نامبرده پس رؤیت نامه به طرز مشکوکی از برعهده گرفتن وکالت این زندانی انصراف داده است. حسین خضری زندانی محکوم به اعدام پیشتر در نامه‌ای به افکار عمومی و سازمانها و نهادهای حقوق‌بشری که از سوی این خبرگزاری منتشر شد، خواهان پیگیری طرح شکایت خود از دستگاه اطلاعاتی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و دستگاه قضایی شده بود.
وی در بخشی از نامه خود می‌گوید به مدت ۴۹ روز در سلول‌های انفرادی سپاه و در بازداشتگاهی مخفی که زیر نظر سازمان زندانهای نیست به‌شدت شکنجه و وادار به اعتراف غیرواقعی شده است.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/8d1c3ddf-8fc4-4d1e-ae49-5395e1914109"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات