728 x 90

-

جایزه ساخاروف

-

گیلرمو فاریناس، مخالف کوبایی
گیلرمو فاریناس، مخالف کوبایی
جایزه ساخاروف، بالاترین جایزه حقوق‌بشر اتحادیه اروپا به گیلرمو فاریناس، مخالف کوبایی، تعلق گرفت. در ماه ژوئیه پس از این‌که کوبا با آزادی ۵۲زندانی سیاسی موافقت کرد، این مرد ۴۸ساله یک اعتصاب غذای ۱۳۵روزه را شکست. وی گفت: اتحادیه اروپا که قرار است موضع جدید خود در مورد کوبا را مورد ارزیابی قرار دهد، باید از دولت کوبا به‌خاطر آزادی ده‌ها زندانی سیاسی تقدیر کند. موضع اتحادیه اروپا باید بر بهبود حقوق‌بشر و پیشرفتهای دموکراتیک استوار باشد، در حالی که هیچ‌کدام به وقوع نپیوسته است.
تلویزیون یورونیوز گفت: در حالی که جایزه ساخاروف به فاریناس تعلق می‌گرفت، دولت کوبا اعلام کرد ۵مخالف دیگر را آزاد خواهد کرد.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/0c2d44e8-c075-422d-8fb0-36a2aac18eb4"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات