728 x 90

حمله به اشرف,لغو محاصره اشرف,

کمیته دوستی کردهای عراقی با مردم ایران حمله به ساکنان را محکوم کرد

-

حمله مزدوران مالکی به ساکنان بی‌دفاع اشرف - مهر89
حمله مزدوران مالکی به ساکنان بی‌دفاع اشرف - مهر89
کمیته دوستی کردهای عراقی با مردم ایران طی بیانیه‌یی حمله به ساکنان اشرف را پیش‌پرداخت سفر نوری مالکی به تهران دانست.
در این بیانیه آمده است: آن‌چه که حکومت ایران از توپ‌باران مناطق مرزی در کردستان گرفته تا توطئه‌چینی و یا وادار کردن مالکی به هجوم و مورد حمله قرار دادن اپوزیسیون ایرانی ساکن اشرف که برخوردار از حمایت قوانین بین‌المللی و به‌ویژه کنوانسیون چهارم ژنو است، چیزی نیست جز دخالتی آشکار در امور داخلی عراق.

هجوم به ساکنان اشرف چیزی نیست جز پیش‌پرداختی برای دیدار مالکی از ایران، ایرانی که در حال حاضر در انزوای بین‌المللی به‌سر می‌برد، مردم ایران در وضعیت معیشتی سختی بوده و حقوق‌بشر به شیوه گسترده‌ای در ایران پایمال می‌شود به‌نحوی‌که حکام ایران بسبب آن مورد اعتراضات وسیعی در صحنه بین‌المللی قرار گرفته‌اند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/371829fb-dd7f-4b0b-baac-e83984c1cee5"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات