728 x 90

قتل عام,حكم اعدام 6مجاهد خلق,

تظاهر کنندگان در پاریس، در سالگرد قتل عام۶۷، خواستار لغو حکم اعدام ۷زندانی سیاسی شدند

-

 -
-
ایرانیان آزاده و هواداران مقاومت ایران روز شنبه ۱۶مردادماه (۷ اوت)   طی یک تظاهرات با شکوه به‌مناسبت سالگرد قتل‌عام زندانیان سیاسی به فتوای خمینی ضدبشر، این جنایت وحشیانه را محکوم کردند. آنها هم‌چنین محکومیت ۷ زندانی سیاسی به اعدام طی روزهای اخیر به‌وسیله قوه قضاییه آخوندها را محکوم کرده و خواستار لغو حکم اعدام آنها شدند.

عفو بین‌الملل در ۲ نوامبر۲۰۰۱ کشتار زندانیان سیاسی درسال ۶۷ را ”حنایت علیه بشریت نامید. علاوه برآن بسیاری ازحقوقدانان اعلام کردند که قتل‌عام وحشیانه سال ۶۷ یک نسل‌کشی آشکار می‌باشد.
خامنه‌ای رهبر کنونی رژیم و اکثر مقامات کنونی این رژیم ازآمران و عاملان اصلی این جنایت بزرگ بوده وهم اکنون نیز برای زندانیان سیاسی و دستگیر‌شدگان قیامتهای ضد حکومتی تحت نام محاربه  حکم اعدام صادر می‌کنند.

درگوشه‌ای از این تظاهرات سه چوبه‌داربه نشانه ۳۰۰۰۰ زندانی قتل‌عام شده قرار داشت که برطنابهای هریک ازآنها یک گل سرخ گذاشته شده بود. کمی آنطرفتر سه تن که لباس زندانیان را به تن کرده و چشم‌بند بسته بودند و هریک دست خود را بر روی شانه‌های نفرجلویی گذاشته بود به چشم می‌خورد که یاد آور  بردن زندانیان قتل‌عام شده از زندان به پای چوبه‌های دار بود. کمی فاصله آنطرفتر زنی به‌حالت چمباتمه درقفس نشسته بود به‌عنوان نمودی از کهکشان زنان مجاهد و مبارز قهرمانی که ازقفسهای زندان به پای چوبه‌های دار برده شدند دیده می‌شد.
 درسمت راست و درطرفین یک ماشین بزرگ، ازتصاویر تعدادی از قتل عامها شدگان سال ۶۷ به نشانه احترام به زندانیان قتل‌عام شده، تعدادی زن و مرد درحالی که لباسهای مشکی پوشیده بودند ودستمال قرمز به گردن داشتند، مشعل به دست به ردیف ایستاده بودند.


منصف مزروقی: کشتن یک نفر برابر کشتن بشریت
 


پس از خواندن افتتاحیه، آقای منصف مرزوقی به سخنرانی پرداخت. او طی سخنان کوتاهی گفت:
تنها دار زدن یکنفر برای ما انسانها که در حقوق‌بشر مشغول به کار هستیم یک جنایت علیه بشریت به حساب می‌آید
می‌خواستم به تمام مسلمانان بگویم که در قرآن یک جمله مشهور است که می‌گوید:
کشتن یک انسان برابر کشتن همه انسانهاست و رژیم ایران که ۳۰۰۰۰ نفر را بدون دلیل کشته به واقع ۳۰۰۰۰ بار انسانیت را و انسانها را کشته است.

باید به تعقیب مسئولان این جنایت پرداخت
سازمانهای دفاع از حقوق‌بشر باید این پرونده را به دادگاه لاهه ارائه نمایند. این پرونده به‌عنوان پرونده جنایت علیه بشریت را باید به دادگاه ارائه شود. تا دیکتاتورها یا هر ایدئولوژی و مذهبی که دارند گمان نکنند می‌توانند زندگی افراد را در اختیار خود داشته باشند.
در هر صورت برای این نبرد مانند نبردهای دیگر ما باهم خواهیم بود در کنار هم خواهیم ماند و امیداورم که یک روز ما همه پیروز بشویم.

مهدی سامع: جنایتی که هرگز فراموش نمی‌شود
 


۲۲ سال پیش به دستور خمینی جلاد زندانیان سیاسی را قتل‌عام کردند. از همان ابتدا مقاومت ایران اعلام کرد که این یک جنایت علیه بشریت است و خواستار دادگاه بین‌المللی شد. در مورد این قتل عام، حرفهای زیادی زده شده است گوشه‌هایی از آن روشن شده است. اگراین روزها سیمای آزادی را ببیند برخی از شاهدان این قتل‌عام صحبت می‌کنند. تعدادی ازشاهدان کتابها نوشته‌اند ازگروهها وگرایشات مختلف با این وجود هنوز گوشه‌های کمی از این جنایت روشن شده است، باشد که روزی در یک دادگاه بین‌المللی آمران و عاملان این جنایت بزرگ به دست عدالت سپرده شوند و محاکمه بشوند. بدیهی است که  در مورد این جنایت از زوایای مختلف  می‌توان صحبت کرد. طی سالهای اخیر کسانی که یا در آن موقع دردرون حکومت بودند و یا حاشیه آن این را مطرح کردند که ببخشید و فراموش کنید.
در مورد این‌که فراموش کنیم این به نظر من یک حرف مفت است. چونکه  این جنایت هرگز فراموش نمی‌یشود.
 
ماکس سیلا: از شهر امه سزر
در ادامه آقای ماکس سیلا هنرمند معروف مارتینیک به یاد شهدای مجاهد و مبارز قتل‌عام شده یک قطعه فلوت نواخت. او در ابتداگفت:
”این یک خوشبختی عظیم و سعادتی بزرگ برای من است که در میان شما هستم.
شما مردم آزادی‌خواهی و تمامی ایرانیانی که از آزادی و حقوق‌بشر ودموکراسی در ایران حمایت می‌کنید.
در بین شما، یاد یک واقعه بسیار تراژدیک در سالهای ۱۹۸۸ که تعداد زیادی شهید داشته است. کسانی که احساس می‌کردند زندگی‌شان به پیروزی واقعیت کمک خواهد کرد. یعنی
آن آزادی واقعی و صلح الهی که در واقع صلح، آزادی و هماهنگی برای همه است.
به همین دلیل است که من از مارتینک به این‌جا آمده‌ام از شهر امه سزر برزگترین نویسنده، شاعر و سیاستمداری که آهنگهایش در سراسر دنیا شناخته شده است.
کسانی که جنگهای زیادی برای آزادی و انسانیت انجام داده‌اند به‌خاطر اوست که من از شما حمایت می‌کنم به‌خاطر انسانیت، صلح و آزادی به همین دلیل آهنگی را که ساخته‌ام برایتان می‌نوازم تا با آن این لحظه را تا آخر زندگی‌ام حفظ کنم“.

پس ازخاتمه نواختن فلوت بوسیله آقای ماکس سیلا ایرانیان آزاده و شعارهای کوبنده در محکومت قتل‌عام سال ۶۷ ، تظاهرکنندگان به راهپیمایی تا میدان تروکادرو پرداختند.
ایرانیان آزاده و هواداران مقاومت درحالی که عکسهای محکومین به اعدامهای اخیر و پرچمهای بنفش رنگ ارتش آزادی‌بخش و عکسهای رهبری مقاومت را در دست داشتند در صفوف منظم به راهپیمایی پرداختند. این تظاهرات مورد توجه عابرین و سرنشینان خودروها قرار گرفت.
خبرنگاران به تهیه فیلم و گزارش از این تظاهرات پرداختند
 تلویزیون کانال ۳ فرانسه در اخبارساعت ۱۹ روز شنبه گزارشی از این تظاهرات را پخش کرد.
 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/9b8e97be-b10c-42ec-9bbe-ada0a8d13fae"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات