728 x 90

انتخابات عراق,

تشکیل دولت در عراق، چالشی که بعد از انتخابات سر باز می‌کند

-

واشنگتن پست
واشنگتن پست
واشینگتن پست در مورد نتایج انتخابات عراق و تبعات آن نوشت: تشکیل دولت جدید نقش عراق را در یک رویارویی احتمالی میان جامعه بین‌الملل و همسایه‌اش رژیم ایران هدایت می‌کند. آمریکا منافع روشنی در اینکه ویژگی این دولت چه باشد خواهد داشت.

این مقاله با عنوان «جنگ واقعی بعد از انتخابات عراق» می‌افزاید: بعد از انتخابات پارلمانی یکشنبه، این کشور احتمالاً باید خود را آماده مواجهه با مذاکراتی طولانی در ارتباط با اینکه چه کسانی در قدرت دولت سهیم خواهند شد بنماید. یعنی جنگی که ممکنست نهادهای نوپای سیاسی عراق را تحت فشار قرار بدهد و طرح خروج نیروهای آمریکا را با مشکل مواجه سازد.
گرچه تشکیل دولت عراق یک امر عراقی است، اما ایالات متحده منافع روشنی در اینکه ویژگی این دولت چه باشد، خواهد داشت. ترکیب این دولت است که خروج نیروهای آمریکا را تا پایان سال 2011 هدایت خواهد کرد و ماهیت روابط دوجانبه را برای سالهای آتی تعیین خواهد نمود. تشکیل دولت جدید نقش عراق را در یک رویارویی احتمالی میان جامعه بین‌الملل و همسایه‌اش رژیم ایران چه در جهت بهتر و چه در جهت بدتر، هدایت می‌کند.

در ادامه مقاله واشنگتن پست آمده است: سیاست در عراق، کماکان شکننده است و خارج ساختن هر گروهی ممکن است به خشونت منجر شود. با اینحال واشنگتن گرچه کمتر نقش متمرکز و اصلی را دارد اما پرنفوذ باقی می‌ماند. آمریکا تنها طرفی است که مورد احترام است. هیچ نهاد دیگری نیست که بتواند عراق را اینگونه سرجمع کند

به‌طور مشابه؛ توافق چارچوب استراتژیک بین دو کشور؛ روابط مستحکمی را ایجاد می‌کند که در پهنه‌های تحصیلی، سرمایه‌گذاری و تکنولوژی و علوم ماده خواهد شد ...»




										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/782e8099-59ac-41e9-a173-4c1ea66cd77b"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات